Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. augusztus 14.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. február 21 18:00:19

kockaaa

Csatlakozás időpontja: 2009.01.11
Üzeneteinek száma: 1032

Igaz történet, valóban megesett úgy huszonizé évvel ezelőtt, kalmuskáról jutott eszembe. Egy ismerősöm mesélte, akit nevezzünk mondjuk Karcsinak. Karcsi édesapja a főhős, aki egy barátja pincéjéből ballagott hazafelé az országúton, elég jól modellezve a szinuszhullámot a járás közbeni kilengéseivel, mivelhogy a pincében mély belátása támadt párszor a kancsó fenekére nézve. A kezében egy demizsont vitt, az értékes nedűvel telve. Egyszer csak egy autó nem tudta kikerülni az épp esedékes szinuszhullámot - elütötte az öreget. Repült vagy tíz métert, a végén párat bukfencezve, egy bokor tövében landolva. Akik látták, úgy mesélték, hogy a becses demizsont bukfencezés közben végig a magasba tartotta, nehogy valami baja essék. Az öreget eszméletlen állapotban kórházba szállították, ahol a család rögtön összeszaladt, és aggodalommal telve állták körül az ágyát. Pár óra múlva a papa kinyitotta a szemét, és pillantása Karcsi fiára esett. Közelebb intette. Mindenkiből felszakadt a sóhaj: az öreg él, és valami fontosat akar mondani! Erőlködve, rekedten megszólalt:

- Fiam... a demizson megvan?

Ember az agresszív kismalachoz:

- Kismalac, hülyének nézel?

Agresszív kismalac:

- Azééé se nézlek hülyének!

2009. február 21 21:44:56

A normális emberfajta?????? igen, erősen kiveszőben van.... Nincs valődi sansza a gondolkodó embernek..... Egy sanszunk van,. az állatok hülyének néznek minket...... Áhhhh nem igaz

2009. február 21 21:22:36

Te úgy látod, hogy ez kiveszőben van? Mesélj, mert le vagyok maradva.

2009. február 21 21:11:40

Valami hasonlóra.... Kigészítve a kutyakurvaistenit, mér jobb a szomszédnak, megannak a köcsögnekmibúltellett, faszomvágjambelé.....Ennyik vagyunk

2009. február 21 21:03:24

A klasszikus magyar kihaénnem - kirugomaházódalát - virtusoskodó - betyármindenit életstílusra gondolsz?

2009. február 21 20:55:56

Röhej... Mi most nevetünk,..... Az a baj, hogy egy életstilus veszik ki...

2009. február 21 20:53:14

Jajjj, csk az ab drága demizson....... az maragggyon meg

2009. február 21 20:49:27

Sajnos a történet mesélőjét sem láttam régóta, nem tudom, él-e még a papa. De úgy látom, az élet alapvető értékei mellett te sem mész el csukott szemmel... Smiley

2009. február 21 20:43:06

nem én voltam???? Vannak emberek, akik hasonlóképpen gondolkdnak......Össze kéne ismekednem a papával.Smiley

2009. február 21 20:39:14

a legjobb poénokat az élet írja

2009. február 21 19:28:29

2009. február 21 14:12:34

nekem8

Csatlakozás időpontja: 2007.09.09
Üzeneteinek száma: 3281

bocs, hogy így egyenként, de találtam még egyet:

Pistabácsi külföldön jár és vesz egy csörgőórát. Első éjszaka nem tud aludni, elégedetten hallgatja, hogy ketyeg az óra, de egyszer csak a ketyegés megszűnik.
János bácsi felszökik, felkölti a feleségét is. Az félálomban kérdezi.
- Mi a baj Pista, miért keltesz fel, olyan jól aludtam.
- Asszony, áll ez a vacak!
- Akkor szexeljünk!

Nekem ez már fel sem tűnt... köszi Smiley

2009. február 21 17:16:36

Hogyan van ezzel a Jánossal, meg a Pistával? Az asszony meg nem tuggya, ki fexik mellletttte???Szerencsés nő...

2009. február 21 16:42:12

2009. február 21 14:08:30

nekem8

Két szőke nő beszélget.
- Te próbáltad már a barátoddal úgy, hogy a másik lyukba?
- Hülye vagy? Nem akarok én teherbe esni!

2009. február 21 14:00:29

nekem8

Két producer beszélget Hollywoodban.
- Minden idők legnagyobb csatajelenetét tervezem - mondja az egyik. - Képzeld el az összecsapást! Jobbról huszonötezer statiszta, balról is huszonötezer statiszta, süvöltenek a golyók, eszeveszetten lőnek egymásra...
- Fantasztikus. De hogyan tudsz ennyi statisztát kifizetni?
- Ez a legkönnyebb az egészben... Éles töltényt kapnak...

2009. február 21 09:27:33

Lycsebatyo

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 145

Jól menő cég új alkalmazottat vesz fel, hétfőn kell kezdenie. Reggel betelefonál:
- Főnök, beteg vagyok.
Kedden jön dolgozni, egész héten meg sem áll, jól dolgozik, túlórázik, nincs vele gond. Ám a köv. hétfőn ismét betelefonál:
- Főnök, beteg vagyok.
A főnök furcsállja egy kicsit, de nem szól semmit. Kedden emberünk jön dolgozni, egész héten ha lehet, még jobban, gyorsabban dolgozik, mint előtte.
A harmadik hétfőn ismét betelefonál:
- Főnök, beteg vagyok.
Kedden reggel, mikor emberünk megjelenik, a főnök hívatja, és magyarázatot kér.
- Tudja főnök, anyósomnak rossz a házassága, hétfőnként meg szoktam látogatni, vígasztalom, aztán az egész délelőttöt végigszerelmeskedjük.
- A saját anyósával? Gusztustalan!
Látja főnök! Mondtam, hogy beteg vagyok!

2009. február 21 09:08:47

Lycsebatyo

Nyári szünetről visszatérve a tanítónéni kérdezi a gyerekeket. Mit csináltatok a nyáron?
-Pistike?
-Hát én játszottam a homokozóban.
-No Pistike, ha le tudod betűzni, hogy homokozó, akkor ma hamarabb hazamehetsz.
- H-O-M-O-K-O-Z-Ó
-És te Jancsika?
-Én is játszottam a homokozóban.
-Jól van Jancsika, ha le tudod betűzni, hogy homokozó, akkor hamarabb elmehetsz.
- H-O-M-O-K-O-Z-Ó
-Na és te Móricka? -kérdi a kis cigánygyerektől.
-Hát én néztem ahogy a többiek jáccanak a homokozóban.
-És miért nem csatlakoztál?
-Há nem engettík!
-Ejnye gyerekek! Ezt nevezik faji megkülönböztetésnek. Na, Móricka ma hamarabb hazamehetsz, ha le tudod betűzni, hogy faji megkülönböztetés.

2009. február 20 20:25:11

NevemTeve

Csatlakozás időpontja: 2007.04.21
Üzeneteinek száma: 6511

George Bush felhívja a Gerhard Schrödert.

"Gerhard, segíts nekünk! Az Egyesült Államok legnagyobb óvszergyára leégett tegnap este, kellene sürgősen 1000000 darab óvszer, tudsz nekünk segíteni?

"Persze!" válaszolt Schröder. "Ez nem lehet probléma ..."

"Az óvszert az amerikai nemzeti színekben, vörös, kék és fehérben kellene gyártani. Továbbá legalább 30 cm hosszú és legalább 6 centiméter átmérőjű kell, hogy legyen!" Mondta Bush.

"Semmiség... Gondom lesz rá!" válaszolt Schröder.

Schröder felhívta Németország legnagyobb óvszer gyárának igazgatóját:
"Az amerikaiaknak szükségük van 1.000.000 gumióvszerre! Ez megoldható?
"Természetesen!" válaszolt az óvszer-gyártó. "Van valami különleges kérésük?

Igen. Az óvszer piros, kék és fehér színű legyen, legalább 30 centiméter hosszú, és legalább 6 cm átmérőjű.

"Minden világos. Másvalami?

"Igen" mondja Schröder. "Tegyen nekem egy szívességet és nyomtassa rá az óvszerre, hogy MADE IN GERMANY Méret: Kicsi

2009. február 20 20:20:04

kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

A Batman, meg a Bituman (jajj, istenem, kálmuska, milyen hülye vagy...)Nem Bituman, hanem Superman beszélgetnek.

-Te Batman múltkor tekerek ezerrel az égen(persze az öklöm előrenyújtva), látom ám, hogy a Macskanő kinn fekszik egy teraszon, tök meztelenül.....

-Ne má....

-Letéptem ezerrel, még a sliccemet is lehúztam, mer a gáré úgy vonaglott....

-Ne má....

-Odasziszisszentem, mondom, betolom neki tövig.

-Nemá, aztán meglepődött?

- Annyira nem, bezzeg a láthatatlan ember....

Aki már saját magát se tudja kinevetni, az fogjon egy ásót, aztán próbálja meg elásni az egóját

2009. február 21 16:47:57

Kálmuska, azt élvezem, ahogy előadod a vicceket. Smiley

2009. február 21 11:28:10

2009. február 20 14:16:26

kockaaa

Mit tesz egy ember, ha leesik a létráról?
a./ Balesetet szenved
b./ Nem szenved balesetet
c./ De

2009. február 20 09:41:13

eol

Csatlakozás időpontja: 2006.07.14
Üzeneteinek száma: 487

A tanítónéni magyarázza negyedik osztályosoknak biológiaórán:
- Az ember az egyedüli lény, amelyik dadog - mondja.
Egy kislány felnyújtja a kezét:
- Volt egy kiscicám amelyik dadogott.
A tanítónéni tudva, hogy milyen érdekesek tudnak lenni az ilyen történetek, megkérte a lányt, hogy mesélje el az eseményt.
- Hát - kezdte - a hátsó kertben voltam a cicámmal amikor a szomszédból a rottweiler nekiiramodott, és amire észrevettük, átugrotta a kerítést a mi udvarunkba!
- Az elég ijesztő lehetett - mondta a tanítónéni.
- Naná, hogy az volt - mondta a kislány. - A cica feldomborította a hátát, és elkezde "Sszzzz, sszzz, sszzzz" és még mielőtt kimondhatta volna, hogy "szarba", a rottweiler megette!
A tanítónéni odapisilt nevettében.

2009. február 19 21:44:51

kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

A Juckómackó elmegy az addiktológus dokihoz:

- Doki, adjon már egy tippet, hogy ez a dög kálmuska valahogy szokjon már le a piáról...

-Tudja mit? Zárja be kálmuskát egy vödör piával, amibe előtte beletett egy döglött macskát a fürdőszobába.. Higgye el, egy életre megundorodik... Másnap Juckumucku a dokinál..

- Doki, ez nem jött be. Mikor félóra múlva, bementem, kálmuska seggrészegen középen állt, rázogatta a macskát, aztán ennyit mondott:

- Van még benned, cicus?????

Géza élt, Géza él, Géza élni fog....

2009. február 20 19:24:25

Áááá, szegény Géza!!!!!

2009. február 20 00:04:24

hát, nempont ezekkel a szereplőkkel, de ismertem
de így, h aktualizálva van...

2009. február 19 23:32:11

jajj,jó égSmiley!biztos Jucus volt annál az orvosnálSmiley?

2009. február 19 21:53:11

2009. február 19 20:09:37

NevemTeve

Írországban egy golfozó egy ívelt ütéssel a fák közé küldte a labdát. Miközben keresgélte, egy manóra akadt, aki a hátán feküdt, hatalmas púppal a fején, közvetlenül mellette hevert a labda. Elszörnyedt, majd a golfkocsiról elővett egy palack vizet és a kis fickóra öntözte, hogy feléledjen.
- Arrrgh! Mi történt? - kérdezte a manó.
- Attól tartok, eltaláltalak a golflabdámmal. - válaszolta a férfi.
- Értem. Nos, tisztességesen elkapott. Van három kívánsága, mit szeretne? - kérdezte a manó.
- Hála Istennek, hogy jól vagy! - szólt megkönnyebbülve a golfozó. Én nem akarok semmit, mindössze örülök, hogy rendben vagy és bocsánatodat kérem. És ezzel a golfozó elment.
- Milyen rendes fickó - mondta magában a manó. - Tennem kell valamit érte. Adok neki három dolgot, amit én szeretnék; nagyszerű golfjátékot, annyi pénzt, amennyire csak szüksége van és fantasztikus szexuális életet.
Eltelt egy év és a golfjátékos visszatért. A manó várt rá ugyanannál a lyuknál, ahol azzal a rossz ütéssel az erdőbe ment a labda.
- Mielőtt elütöd a labdát, kérlek meséld el nekem, hogy megy a golf - mondta a manó.
- A játék fantasztikus! - válaszolta a golfozó. - Most már világhírű játékos vagyok. - Majd hozzátette: - Jó látni, hogy jól vagy.
- Óh, jól vagyok, köszönet érte. Én adtam neked a golftehetséget, tudod. És mondd csak, milyen az anyagi helyzeted? - kérdezte a kis fickó.
- Csodálatos! - felelte a golfozó. - Valahányszor pénzre van szükségem, csak kihúzok a zsebemből egy 100 Eurós bankjegyet, holott nem is tudtam róla, hogy ott volt.
Ezt is én csináltam. És mondd, milyen a szexuális életed? - kérdezte a manó.
A golfozó elvörösödött, zavartan körbenézett, majd szégyenlősen mondta:
- Rendben van.
- Gyerünk, gyerünk - sürgette a manó. - Szeretném tudni, hogy jó munkát végeztem-e. Egy héten hányszor?
Még jobban elpirulva a golfozó körülnézett, majd suttogta: - Egyszer, néha kétszer egy héten.
- Micsoda? - kiáltott fel a manó meglepetten és hitetlenkedve. - Ez minden? Egyszer vagy kétszer egy héten?!
Nos, - válaszolta a golfozó - azt hiszem ez nem is rossz egy katolikus paptól egy ilyen kis községben.

2009. február 19 16:30:55

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

Honnan származik a szú? - Tokajból, mer' tokaji aszú

Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom.

Zsákos Bilbó és Frodó beszélgetnek:
- Mostanában nagyon unatkozom - mondja unottan Frodó.
- Talán keresned kéne egy hobbit...

A férj későn ér haza. Az asszony egyből nekiugrik:
- Hol tekeregtél mostanáig?
- Drágám, azért késtem, mert horgászni voltam. Kifogtam egy keszeget, kifogtam öt pontyot, kifogtam...
- Nem érdekelnek a kifogások!

- Képzeld! Tegnap 20 percig ültem a villamosszékben!
- Jézusom! És hogyan maradtál életben?
- Leszálltam a végállomáson.

- Hogyan hal meg a teniszező?
- Megáll benne az ütő.

- Mi az apácák kedvenc sorozata?
- Barátok közt.

2009. február 19 14:48:29

pite9

Csatlakozás időpontja: 2007.09.19
Üzeneteinek száma: 591

Mazochista:-Üss meg!

Szadista:-NEM!

2009. február 19 14:47:05

pite9

Csatlakozás időpontja: 2007.09.19
Üzeneteinek száma: 591

-Mi a különbség a pedagógus és a pedofil között??

-A pedofil szereti a gyerekeket!

2009. február 19 10:28:18

NevemTeve

- Mit csinála babonás kanca?
- Letép egy lóherét.

2009. február 19 08:54:38

kockaaa

Megnősült a János béres. Az esküvő másnapján azt mondja az újdonsült menyecskének:
- Idefigyelj, te Julis! Ha itt a verandán állva meglátod, hogy a kalapom csálén áll, mikor jövök haza a szántóról, azon rögvest menj a tiszta szobába és vetkőzz mezítelenre, mert dolgom lészen veled!
Erre a tűzrőlpattant menyecske:
- Hát ide figyeljen kend! Amikor kend jön haza a szántóról oszt meglátja, hogy én itt a verandán csípőre tett kézzel állok, ne adja az úristen, hogy kendnek ne álljon csálén a kalapja!

ez nagyon jó!!Smiley

2009. február 19 10:18:55

2009. február 19 08:56:54

2009. február 18 22:45:44

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

imádom ezeket az angol vicceket...annyira ütősek Sajna hátrányuk az angoltudás... )

2009. február 18 19:27:45

padman

Csatlakozás időpontja: 2008.01.13
Üzeneteinek száma: 49

Megkérnék mindenkit, hogy az angol szóvicceket ne írják ide, mert az ilyen szerény értelmiségűeket (pl engem) zavarhatja, meg úgy általában ha angol viccet ír akkor illene szerintem egy fordítást is mellékelni.

De ha már hozzászólok legyen egy vicc is, persze angolból magyarosyítva, de mégis van poénja:

Melyik pingvin tud írni?

Hát az angol! (pen-guin, a pen az tollat jelent)

tetszik a vicc, holnap el is mondom angoltanárnak
ammeg szokott lenni magyarítás utána, legalábbis a lelkes aktivisták (lsd.: énSmiley (najó, én eddig csk 2 viccett fordítottam))

2009. február 18 20:52:41

nagyon jó 5let, ha lehetne már fórumom, én is ezt nyitottam volna nektek Smiley

2009. február 18 20:42:33

Nyitottam egy új témát mindenféle idegen nyelvű humornak. Ha valaki épp nagyon unatkozik és van kedve fordítani, az beírhatja magyarul ide, vagy a képekhez, vagy ahová épp illik.

2009. február 18 19:41:50

2009. február 18 17:44:43

Lycsebatyo

pite vicceiből egy-két fordítás (csakhogy mutassam mien rendes vagyok )

Ha látod ott azokat a hegyeket, akkor esni fog, ha nem látod, akkor esik.

Azt te csak részeg, hogy én hiszed!

- Hallo 2-222-222
- Igen
- Legyen szíves hívja a mentőket, beszorult a ujjam.

Kukacot találni az almádban korántsem olyan olyan rossz, mint egy fél kukacot találni.

- Honnan tudod, hogy elefánt van a hűtődben?
- Nem tudod bezárni az ajtót.

- Doktor úr segítsen! Elvesztettem az emlékezetemet.
- Ez mikor történt?
- Mi mikor történt?

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 301 302 [303] 304 305 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó