Na vajon mi lehet írva a kihagyott helyekre? (megfejtés a végén)
Megy a karaván,
által a szaharán.
Elől homok,
hátul homok.
A homokban nyomok,
a nyomokban homok.
Bendhi jő, kinek arca aszott,
meglátszik, hogy az éjjel sokat ...................(1)
Karaván vezetője vizet hoz az útra,
kinek a felesége egy oltári nagy .........................(2)
Karaván vezetője így szól:
Emberek!
Mivel ma nem volt nagy a haszon,
ezért mindenki kapja be a ............................(3)
(1) járta a sivatagot
(2) tevét ráncigál a kútra
(3) maradék kajáját
(ugye rossz az aki rosszra gondol)
A csűrben a kapa kasza, a legénynek nagy a ... munkakedve!
A kondérban fő a maszlag, gyere babám jól meg...vacsorázunk!
A mi utcánk girbe-gurba, minden sarkon áll egy ... villanyoszlop!
Eredeti szöveg:
Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice. Sincerely yours, God
Durva fordításban:
A jelenlegi pénzügyi krízis miatt mellyel pillanatnyilag a világ néz szembe, az alagút végén levő fény le lesz kapcsolva hogy mentsük az elektromosság költségét, a további értesítésig. Üdvözlettel, Isten
A save ige annyit jelent, hogy takarékoskodni, spórolni
Már bocs, hogy szólok, csak annyira sérti a "fülem", a tanítványaim is szokták mondani, őket is kijavítom: foglalkozási ártalom 
Találós kérdés:
Mi a közös a spenótban és az anális szekszben
???
Mind kettőt meg lehet útálni ha gyerekkorban erőltetik
blow job... na most... pont ezt a szót kéne lefordítanom? inkább csak....ehm... orális szex.
bocsi, valamiért nem tagolta, pedig a kisablakban még sortördelve volt...
Kórházba kerül a nő, és telefonál a férjének-Drágám, ha jössz majd be, hozz be légy szíves pár kényelmes bugyit!-Rendben, szívem, de honnan tudjam, hogy melyik bugyi kényelmes?-Nagyon egyszerű. Vedd ki őket egyesével a fiókból, tartsd magad elé, és képzelj el bennük engem. Ha tetszik, amit így látsz, tedd vissza...
bocsi árnyék, itt pár vicc (előre is bocsi mindenkinek, akit megsértek, de ne sértődjetek meg, ezek csak béna viccek):
Q. Why do men die before their wives?
A. Because they want to!
Q. Why haven't they sent a woman to the moon
yet?
A. It doesn't need cleaning.
Q. Why do men pay more for car insurance?
A. Women don't get blow jobs while they're driving
Q. Three words to ruin a man's ego...
A. "Is it in?"
Q. What does an old woman have between her
breasts that a young woman doesn't?
A. A navel.
személyes kérésre lefordítom 
Sadow moderál. Ez ám a vicc!
(Ha nem tudtok rendesen viccelni, akkor vitázzatok a vitafórumban, dumáljatok a dumaládában, ejnyebejnye!!! )
Juckómackó, te kit nevezel magyarországon a társadalom normális tagjának?
Ennek eldöntése nem az én feladatom. Kálmuskát van szerencsém személyesen is ismerni, ezért bátorkodtam ezt a kijelentést tenni.
-Mi az? Nagy, zöld, és ha rád ugrik a fa tetejéről megfájdul a fejed?
- Biliárdasztal.
Hétfőn odamegyek, leölöm... Legalábbb a társadalom viszonylag normális tagjainak nyugta lesz....
Kétségkívül. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy néhány damil kiszedéséért fél délelőtt sorban állok a rendelőben?
Naaa, Jucus nénétek jól átb.aszott benneteket.. nemcsak műt, már varratszedést is vállal.. Ez az ütődött hülye liba kirángatta magából a varratokattt....Normális??:?
1. A büntetésvégrehajtási intézetekben fogvatartott elítéltek több mint 98 %-a kenyérfogyasztó.
2. A kenyérfogyasztó családokban felnövekedő gyermekek 50 %-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesíti.
3. Az erőszakos bűncselekmények több mint 90 %-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el.
4. A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a a tífusz, a sárgaláz és a pestis.
5. A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kísérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhány dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlagmagyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
6. A primitív törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer- vagy Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
7. A kenyér bizonyítottan addiktív. Kísérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták, és csak vízzel táplálták őket, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.
8. A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészítője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.
9. A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szívja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 90%-ban víz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekularis összetételében.
10. Az újszülöttek köhögnek a kenyértől.
11. A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztít egy felnőtt embert.
12. A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.
naja, ezért eszek kalácsot, bucit, zsömlét, kiflit, cibattát és még sok más egyéb "kenyérpótlót".
Én már jó úton vagyok a leszokáshoz, bár néha még most is kínzó vágyat érzek 1-1 morzsa után

Emberek, vigyázzatok, kenyeret fogyasztottam, és rá pár órával jelentkeztek rajtam a megfázás tünete... 
"Szerintem csak a hülyék agresszívek. Elhiszed, vagy kiverjem a fogaidat?"
Levél
Feladó: Vezérigazgató
Címzett: Területi Igazgatók
Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is látható lesz. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, hogy az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol egy kis előadást fogok tartani a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.
Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Főosztályvezetők
Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Főosztályvezető
Címzett: Osztályvezetők
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Osztályvezető
Címzett: Csoportvezetők
Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltünni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.
Feladó: Csoportvezető
Címzett: Dolgozók
Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
Egyelőre angulul, délután lefordítom. 18+
1. When I was born, I was given a choice - A big dick or a good memory. I don't remember what I chose.
Elég nyers fordítás. Bocsi, ebben nem vagyok túl jó. 
1. Mikor megszülettem, választhattam, hogy nagy farkat vagy jó memóriát szeretnék. Már nem emlékszem, melyiket választottam.
13. - Milyen az ausztrál csók?
- Ugyanolyan, mint a francia, csak Ausztráliában.
16. - Miért nehéz a férfiaknak szemkontaktust tartaniuk?
- Mert a melleken nincsenek szemek.
Az ifjú pár megérkezik a szállodába. Mikor indulnának a szobájukba, a recepciós udvariasan megkérdezi:
- Hánykor kérnek ébresztést?
A feleség szeme felcsillan:
- Egykor, háromkor, ötkor, és hétkor...
Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:
- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincsen, d*gni meg szeretek.