Olyan paraszt vagy,hogy az első legódból disznóólat építettél!
A young man sits down
at a bar and says, "I want six shots of Jagermeister."
"Six shots!?" exclaims the bartender, "Are you celebrating something?"
"My first blow job," replies the young man.
"Well, in that case," says the bartender, slapping him on the back, "let me give you a seventh on the house."The man holds up his hand,
"No offense, sir. But if six shots don't get rid of the taste, nothing will."
Magyarosra fordítva:
Egy fiatalember leül egy bárban és mondja "Szeretnék 6 üveg Jägermeistert"
"6 üveggel!?" csodálkozik a báros "Ünnepelsz valamit?"
"Életem első sz.pását" válaszol a fiatalember
"Nos, ebben az esetben" mondja a báros, vállon veregetve a srácot "hadd adjam a hetedik üveget ingyen"
"Nincs ellene kifogásom, uram. De ha 6 üveg nem viszi le az ízét, semmi sem fogja."
Egy vézna emberke ül a bárban, előtte van a söre. Jön egy furfangos ember, kétszer megcsapja, elveszi a sörét és megissza. A vézna elkezd sírni, hempereg a földön.
- Mi van veled, te? Egy sör miatt sírsz, ilyen férfi vagy?
- Miért ne sírjak? Reggel elhagyott a feleségem, kiürítette a bankszámlámat és mindenemet elvitte a házból. Délután elveszítem az állásomat, próbálok a vonat elé ugrani, de az másik vágányon megy el, próbálom felakasztani magam és a kötél elszakad, próbálom agyonlőni magam és a pisztolyom leblokkol. Az utolsó maradék pénzemből veszek egy sört, mérget öntök belé, jössz te és megiszod...
"Most people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet."
A legtöbb ember abban hisz, ha nincs elromolva, nem kell megjavítani.
A tervezők abban hisznek, ha nincs elromolva, akkor még nincs benne elég funkció.
-Hogyan bújócskáztak a zsidó gyerekek a II. Világháborúban?
-Ajtón be, kéményen ki....
-Tudjátok hogy kell a félszemű lánynak udvarolni?
-Gyönyörű szemednek párja nincs.
-Kisbaba pengét szopogat.
-Mi jó a falábú nőben?
-Mezítláb is tud diót törni.
hogy ezentúl ne szegény tevét terheljem, fordítani fogom a vicceket
például één mert nem sok szart tudok angolul
amúgy az amcsiknál vannak ezek az "anyád annyira ..." viccek, szerintetek itt is bejönne? Mert olvastam egy olyat, hogy
"Yo mama's so ugly, she made a blind kid cry!"
Az még az amcsiknál sem jön be, a "yo mama" viccek tipikusan közutálatnak örvendenek, és gyerekesnek tartják aki ilyeneket puffogtat, egyébként magyarul is keringenek ilyenek, de talán nem véletlenül nem elterjedt. A többi vicced jó de ha lefordítanád biztos még egy pár emberke boldog lenne.
A preacher concludes his service by saying, "Next Sunday I am going to preach on the subject of liars. And in preparation for my discourse, I would like you all to read the 17th chapter of Mark."
The following Sunday, the preacher says, "Now, all of you who have done as I requested and read the 17th chapter of Mark, please raise your hands."
Nearly every hand in the congregation goes up.
The preacher continues, "You are the people I want to talk to. There is no 17th chapter of Mark."
Nekem bejött, de fennvan magyarul itt, a Vicclapon.
A prédikátor a mise végén így szól a gyülekezethez:
- Jövő héten a hazugságról lesz szó. Addig olvassátok el Márk könyvének 17-ik fejezetét!
Következő héten így szól a hívekhez:
- Emelje fel a kezét, aki elolvasta a 17-ik fejezetet.
Majd, látva a felemelkedő kezeket, folytatja:
- Akkor a mai témánknál is vagyunk, ugyanis Márk könyve csak 16 fejezetből áll.
Jesus and Moses are walking along the beach when Moses says, "You know what? I'm going to try and part the ocean again." He throws his hands in the air and, magically, the ocean parts.
Jesus sees this and says, "I'm going to try to walk on...
El kéne menned ezzel a tudathasításoddal együtt valami fülorrgégészhez, hátha rendbetesz.
Én magyarul, németül, angolul, és a spanyol még eléggé foylamatban van, de már bevettem, mert a 4 az egy obb szám, mint a 3
Volt lehetőségem, hogy tanuljam a német nyelvet aztán úgy gondoltam ecccerűbbb hülyének lenni...
De még ismerhetek. És különben is, azon a négy nyelven, aminbeszélek oylan szépen össze lehet hozni 400 kötet szót, hogy öröm nézni. Tény, hogy a keménykötéses kötetben 4 lap van(2 védőlap belül, egy címlap, meg egy lap TELI szavakkal...), de attól még adhatom drágán.
Most a kis buzi Balázsén tolom.... Köpköd lefele....... Megen basztatnak... Abbahagyom...
Teljesen genyák... Assziszik, hogy nekem is van gépecském, ez már feljogositja őket arra, hogy a többi nem asz enyém...
Te Jucuus ez az emdé asszisszi, hogy ő szarta a nemzeti nyelvszőtáratt? Vazze. a negyedik gépen tuttam belépni, mer minindegyik köcsög lezárta a gépét kálmuska elől, azzal a dumával.
, hogy tele van a ahócipőjük, hogy minndenhonnan én jövök föl....
Az öreg juhász legeltei a birkáit a domboldalban. Arra megy a merdzsós kiscsákó, aztán aszongya az öregnek:
-Papa, ha megmondom, hány birkája van, ad egyet?
-Há, mér ne fiam...
--187
(hü,az annyaerrearra)
-Há, fijam, ha megmondom, hová valósi vagy, visszaadod a birkát, meg valagbarughatlak?
- Ha megmondja, persze....
- Fijam, te pesti vagy..
(húúú, a vén genyája)
-Honnan tudta, papa?
- Hát onnan fijam, hogy a bürge helyett a pulit kaptad fel...
ez rohatt jó :
upsz Teve már lefordította n omindegy legalábbbeüzemeltem egy kicsit az angol tudásomat de Kösz TEVE !
Jézus és Mózes sétálnak a tengerparton. Mózes megszólal:- Tudod mit? Megpróbálom újra kettéválasztani az óceánt (igen, tudom, hogy eredetileg a Vörös-tenger volt).
Felemeli a kezeit a levegőbe és csodák csodája, az óceán kettéválik.
Jézus nézi, majd megszólal:
- Én megpróbálok sétálni rajta...
Two blondes were stranded on an iceberg with only a telescope. One of the blondes was looking through the telescope and said, ''We're saved! Look, it's the Titanic!''
Két szőke zátonyra fut egy jéghegyen, mindössze egy teleszkóppal. Egyikük belenéz és felkiált: Megmenekültünk! Nézd, ott a Titanic!
What do you call a blonde with half a brain?
Gifted!
"She was so blonde that she got locked in a grocery store and starved to death."
Q: What do blonde women put behind their ears to attract men?
A: Their ankles.
ööö az első az szerintem inkább:
Annyira szőke volt, hogy amikor bezárták egy élelmiszerbolt raktárába, éhen halt
(grocery = fűszerüzlet, élelmiszerbolt sztaki szótár szerint)
Annyira szőke volt, hogy mikor bezártál a fűszeresnél, éhen halt.
- Mit tesz a nő a füléhez, hogy vonzóbb legyen?
- A bokáját.
-A tehén nem más, mint egy olyan gép, amely ihatóvá teszi a füvet.
-A munkahelyi karácsonyi bulikban a legjobban az azt követő új álláskeresést utálom.
Hazamegy a kalauznő a melóból aztá aszongya a kölöknek:
Fiam, gyere ide rázd az asztalt... Levelet akarok írni...
Elsősök figyelem(matekpélda):
Dóra vett egy kilo lisztet a hentesnél.A küszöbön pofára esett.Hány kilo wc papírt vett Dóra
a karavánosban a haszonra nem rímel a kajáját
Eredetileg nem is "kajáját" a szöveg, hanem "vacsoráját". Aki nem hiszi, nézzen utána Romhányi József: Szamárfül című művében.
Skót gyerek megkérdezi az apját:
-Apu mi lesz karácsonykor a fa alatt?
-Parketta.