Egy nap a férj munkából hazatérve könnyek között találja a feleségét a konyhában.
- Mi történt, Drágám?
A feleség hüppögve válaszolt.
- Képzeld, kitakarítottam a kis Zsuzsi szobáját és az ágya alatt szemkendőt, bilincset, láncokat, korbácsot és ezt a szado-mazo magazint találtam. Mit csináljak most?!
- Hm. Attól tartok, az elfenekelés ebben az esetben nem jöhet szóba.
ki leszbi? milyen halál? elvesztette a fonalat de miért is?
ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííímer mindig tátott szájjal bámulsz,,,A tevécske meg csak ott áll..., ííííííííííííííííííííííííííííííííííhuzzunk belee...
Két költöztető egy hatalmas zongorát cipel fel a 10. emeletre. A lift nem működik. Mikor már a 9. emeleten vannak megszólal az egyik:
- Te Józsi, van egy jó meg egy rossz hírem. Melyiket mondjam előbb?
- Na, mondd a jót!
- Már a kilencediken vagyunk.
- És mi a rossz?
- Az, hogy a másik házba kellett volna felvinni a zongorát.
Egy kicsit morbid,de azé nem rossz:
-Anyuuu,mi aza vérmérgezés??
-Ne törődj vele,Móricka!Nyomd tovább!
nem azt mondtam,hogy jól írtam...lehet,hogy felcseréltem,de nem ez a lényeeg...vááá!!nah,mind1,haggyuk...
Hagyd, pite biztos azt gondolja Móricka a rozsdás szeget nyomta az anyukájába (persze, hogy a többiek nem szóltak, egy ember elég ha kijavítja).
most meg kell védenem pechet, nekem is szemet szúrt, csak nem írtam miatta. a vérmérgezést a rozsdás szög okozza.
váááá imádom a fontoskodó embereket..hidd el,vérmérgezéssel is ugyanolyan jól hangzik!persze lehet,hogy valakinek bántja a szemét,de észrevetted hogy rajtad kívül senkisem szólt érte??
Alszik a cigány éjjel.Egyszer csak arra ébred,hogy valaki dörömböl az ajtón.Megijed,előkap egy kést,halkan az ajtóhoz oson és félve kinyitja.Hát ott áll a Halál,kaszával a kezében.A cigány leereszti a kést és megkönnyebbülten felsóhajt:
-Huhh,de megijedtem,már azt hittem,az ÁVÓ...
huhuhúúúú, ez jó volt és miért is lennél inkább leszbi?
Móricka rajtakapja a szüleit szeretkezés közben.
- Apa, mit csináltok?
- Feltöltöm anyádat üzemanyaggal.
- Ideje lenne lecserélned egy energiatakarékosabb modellre, reggel a már a postás is feltöltötte.
Témához kapcsolódik:
- Te! Tudsz angolul?
- Tudok.
- Akkor mondj valamit.
- Kakas.
- Ez magyarul van.
- Igen, lefordítottam neked.
18+
Miss Beatrice,The church organist,
Dehogynem jött át, jó vóóót!
Nyelvi poén, így magyarban annyira nem jön át. Sry.
Miss Beatrice, a templom orgonistája már benne járt nyolcvanas éveiben,de soha nem volt még férjnél. Mindenki csodálta őt kedvességéért és bűbájosságáért. Egyik délután meglátogatta őt a lelkész, ő pedig beinvitálta régies berendezésű nappalijába. Kérte, hogy amíg készít egy teát neki, foglaljon helyet. Ahogy az ifjú lelkész szemben ült az öreg Hammond orgonával (organ) észrevette, hogy egy szép üvegtál van a tetején. A tál tele volt a vízzel és a tetején úszott egy gumióvszer! Mikor Beatrice visszatért a teával és a pogácsával, elkezdtek beszélgetni. A lelkész igyekezett elfojtani a kíváncsiságát a tálat, a vizet és a furcsa úszó tárgyat illetően, de minél inkább igyekezett, annál kevésbé bírt magával.
"Az első házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett."
Nem szeretném, ha bárki is hülyének nevezne...
Én se gondoltam komolyan, csak úgy balkézről..hehe
Nos... saját véleményem szerint, ha valaki azt kérdezné tőlem, hogy "Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember?", én leszállnék a járműről, és megvárnám a következőt...
Egy asszony utazik a HÉV-en, és az újságban a halálozási statisztikákat olvassa. Odafordul a mellette ülő férfihez:
- Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember?
Mire a férfi:
- A fogmosást próbálta már?
- Engem annak idején egy
orvos is elvett volna!
- Naná, ha anyád időben jelentkezik
abortuszra.
-Mi az? Négy lába van, pikkelyes és telefonál?
- Halló.
-Csukd be az ablakot, mert hideg van kint!
Agresszív kismalac becsukja az ablakot, majd megkérdi:
-Most melegebb van kinn, b*zzeg?!
Tévedni emberi dolog.Mondta a sündisznó és lemászott a drótkeféről.
Rövid leszek.Mondta a kígyó,és felmászott a sínekre.
Shakespeare (eredeti cartoon)
Fordítás:
Észrevetted már, hogy a szerelem és az élet olyan, mint egy sorozat Shakespeare-művekből?
25 éves korig: Tévedések vígjátéka
45-ig: Ahogy tetszik!
60-ig: Szentivánéji Álom
65 után: Sok hűhó semmiért