Itt egy angol.. le is fordítom mingyár...
At a local college, there was a dance.
A guy from America asked the girl from Sweden to dance. While they
were dancing, he gives her a little squeeze, and says, "In America, we
call this a hug". She replies, "Yaah, in Sveden, we call it a hug too."
A little later, he gives her a peck on the cheek, and says, "In
America, we call this a kiss". She replies, "Yaah, in Sveden, we call
it a kiss too."
Towards the end of the night, and a lot of drinks later, he takes
her out on the campus lawn, and proceeds to have sex with her, and
says, "In America, we call this a grass sandwich". She says, "Yaaah in
Sveden, we call it a grass sandwich too, but we usually put more meat
in it."
Szóval valahogy így hangzik:
(mielőtt bárki belekötne, tudom, hogy nem tökéletes fordítás, de a lényeg átjön)
Egy egyetemi táncesten történt:
Egy amerikai srác felkért egy svéd lányt táncolni. Tánc közben magához szorította, és ezt mondta: "Amerikában ezt ölelésnek nevezzük" Mire a lány: "Svédországban is annak nevezzük"
Kicsit később megpuszilja az arcát és azt mondja: "Amerikában ezt csóknak nevezzük" Mire a lány: "Svédországban is csóknak nevezzük"
Az este vége felé, jó pár ital elfogyasztása után, a srác kivezeti a lányt a kertbe, és szexuális aktust kezdeményez, majd ezt mondja: "Amerikában ezt kerti szendvicsnek nevezzük" Mire a lány: "Svédországban is annak nevezzük, csak több húst teszünk bele"
A doktor úr válaszol (18 éven felülieknek!) I. rész
A második részt nem akarja elfogadni, hosszabb, mint a megengedett, Majd később bigyózok vele, most dógom van.
ezeken kifeküdtem
ez a csúúúúúúúúúcs!!!
"A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt, és már vagy 2 hete csak a sexről
beszél. Ez jel lehet az első együttléthez?"
LÚÚÚÚZER!
És Angliában nagyon törvénytisztelőek az emberek. Tehát, ha valaki elkezd haldokolni a Parlament területén, két eset lehetséges: vagy gyorsan a vállukra kapják a többiek, és arrébb viszik húsz méterrel, vagy inkább az illető életben marad, a nagy törvénytiszteletnek miatta....
Két rendőr járőrözik.Azongya az egyik:
-Te haver, mi az hosszúkás, kerek valami?
-Ennyit se tudsz, te szerencsétlen? Termosz..
-Termosz? Mi az?
- Az olyan edény ami a hideg ételt hidegen tartja, a meleget meg melegen.
-Tényleg? És mi van benne?
-Egy tányér husleves, meg három gombóc fagyi.....
Betörnek a szőke nőhöz. Hívja a rendőrséget:
-Jöjjenek azonnal, betörtek hozzám.
Forró a nyom, kiküldenek egy kutyás nyomozót,Hátha van valami szagnyom.Becsenget a zsaru. Szőke kinéz, kétségbeesik:
- Nem elég, hogy kiraboltak, elvitték a fukszot, az összes lóvét, erre a zsaruk ideküldenek egy--- vakot!!!
egyszer olvastam az IPM-ben, hogy angliában van egy törvény, miszerint:
TILOS meghalni a parlament területén.
Na, erre varrj gombot!
Szépjóreggelt mindenkinek!
-Mit tettek az ősmagyarok a nyereg alá?
-Lovat.
Bíróságon:
-Vádlott! a vád szerint ön ittasan vezetett. Beismeri?
-De bíró úr, én épp olyan józan voltam, mint most maga.
-A vádlott beismeri bűnösségét...
Felső tagozatban matekórán ismétlik az egyszerű összeadás-kivonást. A tanár kérdezi az egyik fiútól:
-Ha van 20 000 forintod, és 6000-et adsz Marikának, 6000-et Zsuzsinak és 6000-et Zsófinak, akkor mi marad neked?
Kiderült, hogy a helyes válasz nem: egy jó kis orgia.
Miért van az, hogy ez a fórum már lehagyta minőségben a főoldalt? A nagyobb baj az, hogy ez nem feltétlenül a fórum dicsérete volt ...
Korosodó úriember üldögél a foteljában és így gondolkodik:
-Most menjek el a városba, és nézegessem azokat, akiket sohasem dughatok meg, vagy maradjak itthon, és dugjam meg azt, akit látni sem bírok??
Valamennyi zsidó ünnep rövid összefoglalója:
-Meg akartak minket ölni.
-Nem sikerült.
-És most együnk!
- Melyik a legősibb állat?
-???
- A pingvin, mert az még fekete-fehér.
A gyerekek a hátsó ülésen baleseteket okozhatnak.A balesetek a hátsó ülésen gyerekeket okozhatnak.
Jah és mégegy: nem mindegy,hogy megszabod,vagy...
amúgy szerintem ez a péntek 13 dolog tiszta hülyeség...sem velem,sem pedig más ismerősömmel nem törént semmi "szerencsétlen" ezen a napon...a többiekkel pedig..szerintem akár március 24-én is megtörténhetett volna..akkor pedig arra mondanánk,hogy szerencsétlen nap??
én sem szoktam foglalkozni vele, de ma annyi minden összejött, hogy egyszerűen nem tudtam nem tudomást venni róla
Ezt a véletlen-idézete kaptam: "Ha a Mennyországban nincs csokoládé, akkor nem megyek!"
Ez alapján biztosan pokolra kerülök.
Juckómackó csak ajánlgatta Gézát, de nem ért ide vele.
Mindenesetre még van egy hatoslottóm, meg egy skandinávom is. A remény hal meg utoljára.
Lehet, hogy mégsem kaptál fekete macskát simogatásra? Szomorúan hallom, hogy nem volt ötös a lottón...
Mi az ablszolút lehetetlen?
Hímvesszőből kosarat fonni.
És mivan, ha mégis sikerül?
Lesz egy fasza kis kosarunk
azám, de márciusban is minden nap ugyanarra a napra esik (de jól megfogalmaztam), mint februárban, hacsak nincs szökőév. Lesz még egy péntek 13-unk
pite: persze, hülyeség, de azért jó, hogy van egy nap, mikor a dátumot lehet okolni minden rosszért, ami történik
Inkább hozd személyesen. Összehozzuk Cirmivel, úgyis bagzik.
Nekem meg lesz kellően vidám társaságom.
Feladtam a lottókat, most már csak fekete macskát kell simogatni... vagy kéményseprőt, vagy mittudomén
Ma amúgy is péntek 13-át tartottam. Eltört, kifolyt, összeragadt minden a kezemben, sőt még a kaját is elsóztam (nagyon).
Ezek után valóban feladok egy lottót, hátha kompenzálódik valami.
Egy kis numerológia:
nézd meg a bejegyzésed időpontját:
Ha az összes számjegyet összeadod, elég sok 13-ast kapsz:
2+9+2=13 + 13 + 13 + 33 + 13 = 85
8+5 = 13
Vettél már ma lottót?
A pokol is olyan bizonytalan hely, maradjunk inkább a földön... itt biztos, hogy van csokiiiii... hova is tettem?
Különben is! Ha velem beszélsz, fogd be a szád!
Tudás az, ami megmarad az ember agyában, miután elfelejtette azt, amit tanult.
Csak egy egészen pici fogaskerék nem forog neki. Igaz, az hajtaná a többit...
Nem az nem biztos, hogy valószínű, hanem a fene tudja.
Váratlan felirat a tengeren:
"Ez itt egy albán gőzüzemű kémtengeralattjáró. A szabályok értelmében ön ezt a kéményt nem látja."
Jók ezek az egysorosok.
Ez különösen bölcs: "A lélek betegségének kezelése után, általában az embernek a májával van gondja."
Ez tényleg jó volt...
Definíció: A k*rva nem az, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje.
-Mi az első lecke, amit megtanítanak a felnőtteknek a számítástechnika-tanfolyamon?
-???
-Ha valamit nem tudsz, kérdezd meg a gyereket.
Egysorosok:
Védd az erdőt, írjál e-mailt!
Átalakulás miatt lárva.
Hófehérkének, és a hat gyászoló törpének küldeném a következő számot: U2 - Vidor without you!
A lélek betegségének kezelése után, általában az embernek a májával van gondja.
Elhízás az, amikor a barátaid elkezdik emlegetni, hogy régebben magasabb voltál.
Ha nem jönnék vissza 5 percen belül, várjatok tovább.
Leszokni a cigiről minden puhány tud, de megbirkózni a tüdőrákkal, csak az igazán kemények.
Mindig is foglalkoztatott, hogy mi lenne Pókemberrel a Hortobágyon.
Mindent feljegyzek, amire később emlékezni szeretnék. Így ahelyett, hogy sok időt töltenék azzal, hogy eszembe jusson, ami fontos, arra megy el az időm, hogy megtaláljam a papírt, amire felírtam.
KMR-em van. Ez a Kényszeres Rend Mánia rövidítése, csak ábécérendbe sorolva, ahogy azt kell.
Gondolkodtatok már azon, hogy milyen gyors lenne a villám, ha nem menne cikcakkban?
A bejgli olyan sütemény, amit azért sütünk, hogy legyen, és azért eszünk, hogy fogyjon.
Ha elhagysz, veled mehetek?
Hogy hívják Amerikában a tepertőt? -Disznócsipsz.
A szerb-magyar gúnyhatáron fekete Mercedes gördül a vámosokhoz, benne erős emberek.
- Hová mennek?
- Enying, izé, Esztergomba, várost nézni, kikapcsolódni.
- Fegyver van maguknál?
- Természetesen nincs.
- Tessék, itt van egy pár....
Egy kiskacsa szomorúan úszkál a tóban. Találkozik a krokodillal.
- Szia! Miért vagy olyan bánatos? - kérdi a krokodil.
- Nem tudom, ki vagyok, mi vagyok!
- Talán segíthetek kitalálni!
- Jaj, de jó!
- Sárga a csőröd, tollaid vannak, uszóhártyás a lábad, biztos te vagy a kacsa!
Nagyon megörült ennek a kiskacsa!
- És te mi vagy? - kérdi a krokodiltól.
- Próbáld kitalálni! - feleli az.
- Hosszú farok, bőrdzseki, nagy pofa... Te biztosan olasz vagy! - mondja nevetve a kiskacsa.
There's this little duck swimming sadly round and round, in tears.
The crocodile asks:
Little duck, why are you crying?
Sniff, snivel, sniff, sniff, don't know who I am, don't know who…sniff sniff
Well, you're a duck, aren't you? says the crocodile, I mean, you've got a yellow bill, feathers, webbed feet… means you're a duck, doesn't it?
Really, well, then I'm a duck…says the duckling , so pleased to know who she is.
And what are you, then?
Guess, said the crocodile.
Mmmmm, said the duckling, tail going up and down, little arms, big mouth and a leather jacket… you've got to be Italian!