Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. augusztus 14.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. július 23 15:33:45

Fortissimo

Csatlakozás időpontja: 2008.10.23
Üzeneteinek száma: 1025

Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb. Különválnak, kis idö múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem felett hangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
- Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet.

2009. július 23 11:50:15

diorita

Csatlakozás időpontja: 2007.06.30
Üzeneteinek száma: 298

Egyetem vizsgaidőszak. Egy diák odaadta az indexét a tanárnak benne egy csúsztatott 5 ezressel, mellette egy cetlivel hogy annyi ezrest vehet ki amennyi a jegy értéke. Amikor visszakapta az indexét egy karó volt benne és 4 ezer Ft. Smiley

Hát az is görbe.. hehe SmileySmileySmiley

Ezen röhögött az egész suli abban a félévben,nekem a sztorit az a tanársegéd mesélte akivel megtörtént:

Szóbeli vizsga előtt ücsörgött a folyosán és várta a vizsgázókat amikor odament hozzá egy szakadt srác ( akit még egy előadáson sem látott eddig) és elkezdett bratyizni vele, hogy te is a vizsgára jössz stb. Elmondta hogy a vizsgáztató egy szadista szemétláda és mindenkit megbuktat de neki tuti módszere van ellene, és szépen megmutatta neki a kidolgozott puskáit. A tanárnő nem szólt erre semmit csak miután öszegyült a társaság mindenkit behívott a terembe. A srácnak még ekkor sem esett le hogy mi van és elkezdte piszkálni a tanárt mert azt hitte hülyéskedik. Amikor aztán végre leesett neki a dolog laposkúszásban hagyta el a termet és a köv félévben másik tanárnál vette fel a tárgyat..Smiley

2009. július 24 13:43:13

Hát ez kurva jó. Lyukasra fingtam a nadrágomat röhögés közben.

Eszembe jutott egy másik eset anno a szarvasi fősulin. Azt kérdezte a tanár

- Na, milyen jegyet adjak magának?

- Mindegy, csak görbüljön.

Erre beírt a tanár egy görbe egyest.

2009. július 24 11:03:46

2009. július 23 11:35:29

diorita

Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam.
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott.

2009. július 23 08:30:07

Gabi2

Csatlakozás időpontja: 2007.08.17
Üzeneteinek száma: 563

tudom hogy ez nem vicc de nézzétek meg:

http://www.youtube.com/results?search_query=Henrik+porkell+és+az+agymű+tétje&search_type=&aq=f

Mind az 5 része király.

És a másik: Elég hosszú( 30-szor 10 perc) de nagyon beteg

http://www.youtube.com/results?search_query=A+Gyűrű+Kura&search_type=&aq=f

NEem egyértelmű hogy melyiket válasszátok ezért az átszinkronizálók művészneve: Gio, Sawyer, Dom

a HP-set néztem meg. A Gyűrűk urát nem szeretem... Smiley

2009. július 23 22:35:18

melyik?

2009. július 23 19:10:43

Ez beteg... Smiley

2009. július 23 16:06:23

2009. július 22 21:11:15

Fortissimo

Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...

2009. július 22 21:09:45

Fortissimo

Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
Az út kb. 1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza :
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!

2009. július 22 18:00:38

Zsiráffoltos Foltos Zsiráf

Csatlakozás időpontja: 2009.07.06
Üzeneteinek száma: 425

Asszem ma végetér az Egy cigánysor hétköznapjai, ugyanis kettő cigány nagyon csúnyán összeverekedett. Jöttek a zsaruk, a mentők meg a hullaszállítók. Bár nekik nem volt dolguk, mert a zuhanást az emeletről túl lehet élni. Mindenkit azonnali hatállyal kilakoltattak, úgyhogy a Márton utca ezentúl cigánymentes övezet. Már egy csomó ablakot befalaztak, úgyhogy ez a történet itt véget is ér. Nekünk, fehéreknek.

-Az anyósom olyan, mint a Dunántúli napló.
-Mért minden újságot tud?
-A f***t, mindennap megjelenik.

2009. július 22 17:02:01

Clearwater

Csatlakozás időpontja: 2007.04.25
Üzeneteinek száma: 109

Ki az a Chuck Norris?

A Texasi Kopó, és a világ legjobb, legerősebb, leglegebb embere

Ha nem hallottál ról akkor addig körbepörgőrugdos amíg azt nem mondod hogy ismered

2009. július 22 19:59:53

2009. július 22 09:32:35

diorita

Mi az? Pici, fekete és a víz fenekén gugol?
- ???
- Tökönrúgott ebihal.
- És mi az? Pici, fekete, és a víz partján gugol?
- ???
- Visszaadta.

2009. július 21 17:24:04

Köszi diorita, szeretlek....Köztudott, hogy a zsiráf úgy keletkezett, hogy Chuck Norris pofánrugott egy lovatSmiley

Na és vajon miért rúgta pofán Chuck az a szegény lovat?

Mert büdös volt a lába.. SmileySmileySmiley

2009. július 22 08:55:17

Wehhhe! SmileySmileySmiley Ez töj jó!

2009. július 22 08:45:08

De Chuck Norrisnak köztudottan jó ízlése van, és tudta, mekkorát kell rúgni, hogy a zsiráf pont jól nézzen ki... Smiley

2009. július 21 23:01:48

Ez biztos nem igaz mert ah tényleg ez lett volna a zsiráfok legalább az atmoszféra felső rétegeiben lennének, legalábbis a fejükkel...

2009. július 21 21:26:36

teszegény XD és nagyon fájt? vagy bovoltál esetleg szívva/baszva?

2009. július 21 20:36:01

2009. július 21 15:09:28

diorita

Miért van olyan magasan a zsiráf feje?
- Mert büdös a lába!

2009. július 21 14:07:47

diorita

Felírat a tanulmányi osztály ajtaján:
" Itt minden harmadik reklamáló meghal! Ketten ma már jártak itt..."

2009. július 21 11:25:18

diorita

A fiatal titkárnő indulna hazafelé, amikor látja, hogy a főnöke egy papírral toporog az iratmegsemmisítő előtt. A főnök megszólítja:
- Nem tudja véletlenül, hogyan működik ez az izé?
A titkárnő fogja a papírt, beteszi a gépbe, megnyomja a gombot. A készülék behúzza az iratot.
- Segíthetek még valamiben? - kérdezi a titkárnő.
- Nem, köszönöm, egy fénymásolat elég lesz...

Júúj! Ez kínos...

2009. július 21 12:07:59

2009. július 21 10:17:03

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

A legőszíntébb horoszkóp

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18.
Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak : Feb. 19. - Márc. 20.
Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül nagy a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.
Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika : Ápr. 20. - Máj. 20.
Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.
Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák : Jún. 22. - Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...

Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.
Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

2009. július 21 12:08:15

SmileySmiley ...nem túl hízelgő, de van benne valamiSmiley

2009. július 21 11:35:13

2009. július 21 10:16:54

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

Szűz : Aug. 23. - Szep. 22.
Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szűzekbol jó politikusok és kerítők lesznek.

Mérleg : Szep. 23. - Okt. 22.
Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió : Okt. 23. - Nov. 21.
Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.
Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak : Dec 22 - Jan 19.
Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...

2009. július 21 09:15:04

diorita

Egy Radnor-i (Pennsylvania) rendőr a gyanúsítottat úgy hallgatta ki, hogy annak fejére egy fém szűrőedényt helyezett, amit egy fénymásolóhoz kötött. A fénymásolóban egy "Hazudik!" feliratú papír volt, és amikor a rendőr úgy gondolta, a gyanúsított hazudik, csak megnyomta a fénymásoló gombját, és mindjárt érkezett a "Hazudik!" üzenet. Azt gondolván, hogy ez tényleg egy hazugságvizsgáló készülék, a gyanúsított hamar megtört.

2009. július 20 21:19:26

Fortissimo

Boldog voltam. Már idestova egy éve járok ezzel a lánnyal, s így elhatároztuk, hogy megházasodunk. Szüleim mindenben segítettek, a barátok bátorítottak és a barátnőm? Az egy álom. Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendő anyósom.
Anyósom, egy karrierista, okos, de főleg nagyon szép nő és időnként nagyon is célzó pillantásokat irányított felém olyannyira, hogy többször hozott zavarba. Most már a készülődés vége felé jártunk, mikor meghívott a lakására, kontrollálni a már kinyomtatott meghívókat. Elmentem.
Egyedül várt leendő anyósom, s közvetlenül megérkezésem után csendes, csábító hangon közölte velem, hogy hát most már csak egy hónap és utána már nős ember leszek, ám neki igenis nehezen legyőzhető vágyai vannak irántam, tehát mielőtt lánya életéhez kötném saját életemet, szeretne velem egyszer szeretkezni. Ezt pontosan így mondta.
Mit mondjak, úgy meglepett az egész, hogy szinte gyökeret vert a lábam a földbe.
- Szóval nézd - fojtatta -, én most bemegyek a hálószobába, Te pedig, ha te is benne vagy akkor nyugodtan gyere utánam.
És lassan ellibegett, én meg nyálamat csurogva néztem utána...
Egy pár pillanatig még ott álltam, aztán a lakás bejárati ajtója felé indultam... kinyitottam, és kiléptem a lakasból. Kint a férje állt és könnyes szemekkel ölelt át: boldogok vagyunk fiam, a mi kis vizsgánkon nagyon sikeresen álltad meg a helyedet, és lányunknak nem kívánhattunk volna jobbat és megfelelőbbet, mint Téged. Fiam vagy.

Tanulság: Mindig tartsd a kondomjaidat az autódban!

2009. július 20 21:11:07

Mármint a fecske anyós

2009. július 20 21:09:29

Ez rohadt nagySmileySmileySmileySmiley

2009. július 20 21:08:02

Fortissimo

Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott.

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 238 239 [240] 241 242 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó