anmazol: gondolod merte volna a tv nyilvánossága előtt azok után, hogy felnyomták, mert nem volt bekapcsolva a biztonsági öve? rá is zúdult volna az összes állatvédő, meg zuhant volna a nézettségi rátája. hmmm... bár nemtom ki nézi ezt a sz.rt winterr: :D
LOL...De még mondja a Buksinak (AMIKOR A KEZÉBEN VAN) h gyere ide...:P Meg az a toporzékolás tök jó ha ideges leszek elkezdek toporzékolni...EZT KELL CSINÁLNIE????EZT??Toporzékolnie:DDD
akkora magyarok vagytok, hogy letaggadjátok a német származástokat, ti kis olaszok!!
hát vlmi csodás meberek vagytok, egyik köcsögözik, cigányozik, a másik ezért lezsidozza...hát szép kis társaság
dödi! de nézni szoktad őket hétfőn este az egyik kereskedelmi televíziócsatornán
ezkell csinálni éj? produkció mi? ezkell csinálni éj!!!!!!
figyelj te kis sz.ros péesb.uzi! 1: hogy a f.szomba mertél egyáltalán hozzám szólni? 2: csipkebokor vessző! 3: nem..nem védem ezt a büdös cigányt, de azért ne legyél már akkora zsidó, hogy letagadod a saját fajtádat.. 4: nemtom hogy mér kellett beszólni. én itt be is fejezném, mivel nem társalgok primitív, buta, homály emberekkel!
Látszik rajta, hogy komolyan bekattan...
valaki már nagyon beszólhatna neki mert nagyon nem csípem a buráját
nem-nem,csak Győzikének vannak nehéz pillanatai :D........a többi ember élete rózsáskert:D
toporzékoló cigány? hmmm. nem rossz. én láttam egy kicsit hosszabb változatát valahol, de a lényeg ebben is benne van:D
mi van dödi, te kis köcsög?:) véded a papát?:D
te meg a fogatlan anyád retkes száját!
Mennyéodavissza já! Nézdmeg beispisíttá...
mit csinált volna akkor,ha anno a lambóba pi.sál be a kutya?
elég erős a cigány akcentusa....legalább nem a kutyát bántotta...és még nemis káromkodott...jol levezete a dühét.énis alkalmazni fogom.-egyes lett a matekod!-ez kell csinálni é?HÁ ez keee csináni é?!
Összesen: