Szegénykém szörnyű...de nem vagyok különösebben meglepve, az amerikaiak (bár mostmár a magyarok is) feltűnési viszketegséggel és botrányokkal szeretnek befutni...hirtelen nagy divat lett az állatokért harcolni és afrikai árvákat örökbefogadni.Egyébként én is láttam smink nélkül, jajjajajjjjj...
Szerintem undi ez a nő még a mellei sem szépek...bár én lány vagyok, lehet hogy ez valakinek tetszik.
Hehe, az egyik képen látszik, hogy nincs rajta bugyi (értsd tanga).
ennek a nőnek tényleg csak a melle szép... az arcát néztétek?... fáj.
yppah: a boncolást; fairy: ezt nemtom honnan vetted. mellesleg hiába aranyos a hangja, attól még bűn ronda. és ezen még a vakolókanál se sokat segített. ami meg az állatokértküzdés illeti, az náluk a butusok kedvenc elfoglaltsága, mert az olyan jó.
jellemző, h a csajok hurrogják le nekem tetszik, és tök aranyos a hangja is, meg hogy küzd az állatokért csak kár, hogy a párválasztásnál is befolyásolja az állatszeretete - egy lány
smink ráncfelvarrás szilikon van olyan műtét amit ezen ne végeztek volna el????
szerintem ezek a mellek mellett elbújhatna egy bölénycsorda is!!!
Persze, hogy "jól" néz ki.....elég vakolattal bárki nézhet ki így. Láttam képet, smink nélkül picit ilyesztő!!!!!
Szeretném tudni, mi a franctól lesz szép két infúziós tasak a bőr alatt?
pikáns?...............inkább a sokkoló alatt kellene lennie
szerintem meg ritka rusnya, de ugye ez izlés dolga
júl 1 lesz 39 éves, és hihetetlen jól néz ki még mindig! ;) Ravelise: Van bugyi, töltsd le a netről az egyik legismertebb videoját; na ott nincs bugyi! :)
a 6. képet nézzétek meg, van rajta egyáltalán bugyi?
amúgy már rég nem ekkora a melle, mert kivetettea szilikont
Összesen: