Kíváncs vagyok,vajon hány ütéssel lehetne így széttörni egy normális gépet.
Ezt pont nekem talaltak ki, de komolyan.!Egyebkent eleg gyenge jatek...bar ezt eloben is megtehetnem minden alkalommal!!!!!
de tényleg olcsó játék hü... gyerekeknek!!!!
fenn van a startlapjátékokon/www.startlapjatekok.hu/
Ha tetszik kint van a startlap játékokon és a rekordom ott 11000 ütés!!!www.staltlapjatekok.hu
nekem 159 ütés,de Chuck Norrisnak csak egy kellett...
Akkor úgy mondom h nem két fillérbe kerül. Na!
.................erre lehetne mondani,hogy olcso játék h...gyerekeknek:D! Engem egész jól lekötött,bár a végére meguntam
B.I.G P.I.G: Úgy gondoltam, poénos lenne egy olyan verseny, ahol az a lényeg, h. minél gyorsabban szétverjenek egy komplett gépet monitorral, stb. együtt... De különben meg, ha már itt tartunk, nem az értelmét, kell nézni, hanem, hogy vicces. Olvasd a kiírást: "Légy szíves, próbálj meg szórakoztató dolgokat beírni". Ezen felül: még vannak ennél sokkal értelmetlenebb és kölcségesebb dolgok, pl. szobák berendezéseinek szétverése, mobiltelefon-dobáló verseny, stb. De elvégre ez egy vicclap...:)
Nem kerül 2 fillérbe? (tehát akkor még annyiba sem ...?) Tanulj meg fogalmazni röfi!
Én ezt má beküldtem de nem az enyimét rakták ki
Reg: Szerintem pedig nem lenne viccesebb, Mert sztem nem kerül 2 fillérbe egy számítógép.
Összesen: