NEM JÓ!!! NEM TÜKRÖZI AZ IGAZSÁGOT!!! C H U C K N O R R I S HALHATATLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM? DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként W.B.-nek NINCS IGAZA! ÉN 1-est adtam RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg az durva hogy egyre véresebb lestz:D:D
én 203 mat öltem meg kar hogy ninncsen több szintde unalmas egy idő után:(
nincs mit, azért vagyok, hogy segítsek :) engem csak az idegesít, hogy a wow.hu fórumán minden gyökérnek chuckos avatarja van... ja kitaláltam egyet. -Chuck miért nem pelenkázza a gyerekeit?-Nem várja meg, hogy besza rjanak. Előbb kiveri belőlük.
10. pálya után nincs tovább? kicsit vontatott, ugrás közben téptem ki 4 ember szivét, és 2szer lerugtam egy-egy embert. 200 megölt nincsa után abbahagytam.7995 pont
elemér: elmagyarázom.amcsiknál nincs olyan állam amelyiknek vmelyik tv-csatornáján ne ment volna még az a tetves walker a texasi kopó c. sorozat.kb ugyanilyen arányban adják le a chuckos egész estés "akció-filmeket".ezt odaát megunták,és úgy döntöttek nemes egyszerűséggel,a poén erejét felhasználva lejáratják ezt a barmot,hogy többé soha senki ne vegye komolyan...az eredmény:a tagot imádják,saját szubkultúrája van.
Cottage_Cheese, ne is menj!
HONNAN JÖTT EZ A CHUCK NORRIS ŐRÜLET?MIÉRT PONT CHUCK NORRIS?HA VKI TUDJA,AZ IRJA LE!
H agyjuk békén szegényt, ő is csak Norris
S mondá az Úr: Legyen világosság! S mondá Chuck Norris: Talán légyszives! :)
nem is kell a Kretén.hu-t néznem, elég, ha ide jövök. itt úgyis minden fent van ami ott volt 2napja :(
EZ BORZALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KI AZ AZ ÁLLAT AKI FELTETTE IDE?????????????????????????????????????
Ugylátom egyre kezd hódítani Chuck Norris ChuckNorris4ever
Összesen: