amúgy itt az ebay-es link: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140123811370 itt csak 250.000 € az ára, de az azért van, mert több nem fért ki, lentebb azért pontoítva van az adat 25.000.000 euróra... 63 milliárd forint az nem tűnik soknak érte... potom 680ezer huf/m2 :D most gondoljatok bele, ennyi pénzért vehetne az ember 91000 db 10-15 éves leharcolt autót, az meg hülyeség :D Amúgy penge kis hely ez, elkezdtem gyűjtögetni :P
Okés, akkor így hagyom :) Csak a kedvetekért :) De azért majd néha jöhettek sörözni ;)
Crimo, a kedvünkért csinálj belőle természetvédelmi területet=)
Gyönyörű!!!Különösen az első néhány kép...nem is a Földön jártam mikor nézegttem!
picimacs: kérd meg Crimot, hogy ne csináljon ilyeneket. Crimo, ugye megteszed a kedvünkért? :)
szerintm nagyon szép hely...legalább is addig szép lesz amíg tele nem lesz randa nagy otromba villákkal kinem írtják a fákat és be nem mocskosítják a vizet,és ki nem irtják az állatokat majd át nem keresztelik "szemétégető"-nek,vagy "nukleálisan szennyezett"-nek...vagy csak simán "az ember lakta"
Igazi jurassic park feeling, meg szép meg jó meg minden, DE!...nem a vicclapra való
Összesen: