Sztem mindegy, hogy valami kompúteres, vagy simán villantott, ha van benne fantázia, ott egye a fene. És ezek között némelyikben van bőven. Tehát jó, sőt néha naon jó.:-)
Némelyik nem is fénykép, hanem gagyi rajz! Jobb esetben, mert némelyik kompjúteres :P
Nagyon szép és öteletes "alkotások"! :D Asszem így támadhatatlan vagyok! :D
én nem azt mondtam,hogy nem művészet,mert ez az.Csak nem mindegy hova sorolod be. Fotó=fénykép.Nem hinném,hogy a képek nagy részét fénnyel képezték le. A Creative Photo megnevezést inkább tartom helyesnek,de a fotóművészetről nekem inkább André Kertész vagy Robert Capa jut az eszembe.A képek nagyon jók,nem erről van szó. Ez csak az én véleményem,de C.s.I. neked is teljesen igazad van:ma már nagyon nehéz bármit is külön csoportba sorolni,ami művészet.A nőről viszont még nem hallottam,elég érde
Merkon: Ki vagy javítva. Mondj egy dolgot ami mostanában nem számít művészetnek. Ott volt valami művésznő aki odasz@art a parlament elé, nem?
ööö...én inkább Photoshop művészetnek nevezném.Nem keverendő össze talán a fotóművészettel.Legalábbis szerintem. De javítsatok ki ha tévedek.Mindenesetre van fantáziája az ürgének.
Van egy olyan érzésem, hogy a művész kedvenc kocsija a "pözsó"....:)
sztem nagyon jók. Kreatív az emberke.
Némelyik nem is kreatív, nem is fotográfia, de volt, ami tényleg vicces és eredeti volt. Egy kevés.
Összesen: