Na...rájöttem, én miért nem küldtem fel ezt a linkemet ide. :) Mert a "sajtosnál" http://vicclap.hu/link/242/ már szerepel, több társával együtt.
Virág, :DDDD ftcsrac, MEGŐRÍTESSZ!!! :)
nekem tetszenek..csak azt nézem, hogy a levél a majom meg a Rósa pardon rózsa:) lehetne igazi is
Barátok Közt nekem kimaradt. :( De független ettől, ma 5 perc helyett, már 7 percet is lenn maradt vele. :) Dödi. Oda- ért-e?? Már a jövő évi útját tervezgeti, miközben vágyik vissza Angliába.:)Na de ez nem ide való téma. :) hogy teccenek a "Ilovejus" Photoshop-os képek? Pihent agyú volt aki megszerkesztette valamennyit, de lyóóóók. ....szerintem.... :)
:))..Csak ne úgy vigye le a kutyát, mint a Barátok Köztben Bandika:))
Aszongya, megakart lepni, de nem talált megfelelő kategóriát hozzá. :) Megbocsátottam neki! Kap vacsorát is, ha leviszi a kutyát. :)
:-DDD Na ez most engem is meglepett. :-) Devil a fiam nickje. :-DDD :-) Megyek és megkérdem, mikor követte el ezt a "gaztettet"? :-)
húú...Virág..mondd hogy nevet változtattál és nem lemásolta valaki ezt a kis vetítést...ráadásu la "Gagyi" kategóriába..Virág ennek nem fog örülni...vagy Devil is a tanítványod??
Összesen: