áhhh ez még jobb http://email-junk.com/pictures/Weird-cakes/Weird_rat_cake_6.jpg
a patkányt nem enném meg ügyes akinek van a torta készítéshez ideje meg fantáziája
Ti a kutya alakú tortákat honnan kezdenétek el enni?
nekem a tizedik szulinapomon maci volt, meg egy sz.a.r buli
szerintem úgy néz ki ,mint a marcipán.
A döglőt patkányos HEPPY BRITDAY felirattal, elég morbid :D Valahogy azt sugallja bennem, boldog születésnapot, de most már dögölj meg! Minden esetre megéheztem egy kis édességre a képeket látván.
Nekem se lenne szívem kutyatortát enni, de gitárt, starwars, számítógép tortát nekem is nyugodtan készíthetnek.
azt hittem nincs olyan torta amit ne tudnék megenni...és nincs is:D bár az állatkásakat nehézszívvel vágnám fel...azokat úgy kell hogy elötte valaki beletenyerel, és akkor már nem hasonlít, úgyhogy nem lesz " nehéz" megenni...
Írd be google-ba hogy cake, hoz ki különbeket is :)
hat bisztos muveszi alkotasok mind,... de azert eleg durva amikor a kutyat eszed.. foleg ha a hazi kedvencrol van mintazva, vagy ha a belseje is hasonlit.. bloooeee...eleg durva de ertenikell hozza hogy igy megcsinald.... en nallam is a patkan viszi a palmat :)
szépnek szépek (najó nem mind), de azért kíváncsi lennék az ízük milyen
omfg!!! a kutyák téll durvák lettek :P NY sapi nagyon élethű lett már ha télleg nem igazi... bakker mekkell mutatni a döglött patkány tortát nagymutternek mer h olyanom lesz jövőre az tuti :D
Már látom magam előtt hogy a 6 éves kisgyerek a születésnapján ezt mondja torta felvágás előtt: Apuuuu! Én a feját kééérem! :) Amúgy meg jól meglettek csinálva, de nekem ez a születésnapi-kutya kicsit meredek :D
Összesen: