Még meg se néztem de má most nem teccik :(
kezdjük ott hogy nekem meg se nyitja
Aki igazi rocker az kineveti ezt a hülyegyereket, nem pedig bosszankodik... :)
bátor a csávó de inkább idióta..sztem már szétverték
ennek az orrát törném..a zenéje r*hadtul idegesítő..csak a rockerekről énekel ez a f.asz...
jó tudom a helyes irásom nem a leggjobb:P:)
hm.. már nem azért de én nemverném össze :) sőt... itt vagyunk mi itt egy páran sok rocker akik tökjókat nevetünk ennek az agyalágyultnak a "zenéjén" :) én és még jópáran nem vesszük sértésnek... sőt. saját magát járatja le ezzel az egésszel. nekünk nemtud ártani.... minek bántsuk? mindenkinek meglehet a véleménye :) éljen höre :DDDD
Ez??? Pont az. De, ha körbefogná egy csapat rocker...egy pillanat alatt megváltozna a véleménye az tuti. Útálom az ilyen nagypofájú "menő csávókat" akik azt hiszik magukról, hogy ők ezzel mennyivel jobbak másoknál...
Ez a divi gyerek értelmes lehet, "alig" ejtett helyesírási hibákat... Amúgy nem kellene olyan nagy együttes koncertje mint a Slipknot, ahhoz, hogy meglepődjön, vagy megijedjen. Egy egyszerű rockbuli is elég lenne. Tényleg itt Salgótarjánban is volt egy múlt pénteken. Én ott voltam, de egy Höréhez hasonló alakot sem láttam...
Ja és egyátalán nem jo a repp zenéje:))
Nem tom mi a baja a rockerekel de nagyon nem birom ezt a reppert,azt hiszi anyira menö.De szivesen el viném egy slipknot koncertre:)))ot pofázon a rockereknek:D.
nagy a szája a kiscsajnak. elhívnám egy deathmetal koncertre. szerintem a szívéig nyomnák a tőrt.
jó lenne, ha már kész lenne a klip, me már 2 vay 3 hét is eltelt, de még nem láttuk a munkát... poén volt az egész, majd ti is meglátjátok :D
Alapítsuk meg a www.horefanklub.hu -t:D
Hopsz, a vendégkönyv egy kicsit megadta magát:D hehehe
bazz mér csak olyanokat lehet föltenni 1-2 hét késéssel, amit a Kreténen vagy a Szánin láttok?>( Akkor legalább 1. - ként csapjatok le a linkre:P
Nem is tudtam, hogy a vicclap.hu a szánalmas.hu konkurencia oldala lett:)
Összesen: