ilyen figyelemfelhívásokat én is szerettem volna küdleni..de nem ilyen témájut..csak ami figyelemfelhívás az általában nem vices..és nem akarok borzongást..meg sztem fel se tennék..
Ahogy eltávolítják, törlöm a linket, addig esetleg lehet őket figyelmeztetni. Szerintem a link küldőjének is figyelemfelhívási szándéka volt.
Ha már így megszólíttattam: ha jobban megfigyelitek, a link a gagyi rovatban található. Jelenleg még nem távolították el a topikot, így a) vagy nem tudnak róla b) vagy nem törődnek vele.
két kérdés: 1. ez ugyanvajon mitől olyan vicces? 2. és ugyanvajon hol itt a rasszizmus? ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Heves hivatalos honlapján megjelenhet ilyen topik felsőbb jóváhagyás nélkül, akár csak 10 percre is??? ...ez a "raszzizmus van" locsogás már nagyon unalmas kezd lenni...
Valószínűleg a kemény 8 hozzászólásból meglehet ítélni egy egész várost... :) De végülis mindegy, én nem hevesi vagyok. :)
:-((( Legalább a vicclap lehetne mentes a cigánykérdéstől. Én ebben semmi mulatságost nem találtam. :( Sanyi! Hol a szemed??? :(
Összesen: