és milyen nehéz lehet borotválkozni azoktól a vasaktól az arcán!
Es meg azt hittem, hogy a dagadttaknal nincs undoritobb...tevedtem.
ez valami eszméletlen!na én meg azd gondoltam hogy egy orpirszing a legjob wow tévedtem!
ilyeneknek már csak egyféle testékszert ajánlanék egy 9 mm es ólmot a koponyájukon keresztül
egyszer láttam ilyen műsort a tv-ben hogy egy hapsi golyókat ültettetett a szemöldökébe meg fejére hogy sz.arva legyen :S hát ez is kb olyan undorito
nagy az Isten állatkertje, a kerítés meg alacsony.. :-S
a gyerek felyén a dudorok sófeltöltések az a legfájdalmasab beavatkozás! főleg amikor ürül kifelé a só pár nap után!
Ez hasonlít a TÁNYÉRAJKÚ nőkre Afrikában...Egyszóval GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!!!!!
ppfúúúúúj, ez tényleg nagyon undorító! hogy nem szakad le a pasi mellbimbója, attól a sok nehéz cartól?
Én egyet...sem találtam,ami nem undorító...
Hmm.Egy golyóscsapágy az orromba?Még nem gondoltam rá.De az alufelni a fülembe az biztos jól mutatna.
triniti5: én inkább nem nézném meg...
HA AZ AZ EMBER, AKINEK KI VOLT LYUKASZTVA AZ ORRA, TAKNYOS, AKI MIT CSINÁL???:S
Fúj, ez undorító, ezzel akarnak ,,kitűnni'' a tömegből?Hát szerintem nagyon szánalmas és gusztustalan...
Hát ez...kész...vizet isznak és kifolyik a lyukakon...
ez ocsmány undoritó és gusztustalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilyen ratyiságokat minek raknak föl?????????????????????
Megnézném, hogy fúj orrot, az amelyiknek az a nagy lyuk van az orrán.
ezek beteg emberek, barmok, sőt nem is emberek hanem állatok, egészségükre a sok hülyeségükkel, nekem már 1 db a szemöldökben is kikészítene, nem hogy az orromban, meg a többin:D:D:D:D:D:D:D
Túró: :DD Igazad van! Ők lehetnek a középpontban. Ha nekik ez jó..... :S A sok idióta.
Összesen: