Ja bersze...és egy olyan bazikemény baseball ütő csakúgy eltörik valakinek a hátán...
Láttam jobbat is már éeletmben, de azért mikor kicsit m3gb@ssza az áram az nekem bejött .. vicces volt :) jó de azért vannak benne ami kicsit másolt dolgok is :D
pfjújj....sztem ezek az arcok nagyon bénák ez már nekem fáj
Bannyeg hülyék, ez MadTV-s paródia. Tényleg nem ismeritek fel a valótlant?
nekem az eredeti se jött be. valahogy az ilyen szintű ostobaság számomra nem humoros
Ennek semmi értelme, csak színészkednek .
Azért tűnik erőltetettnek szerintem,mert paródia,nem pedig másolás.Azért kicsit túl is van játszva.Kifigurázzák az eredetit.
bakker levágták az végét na mindeggy a lényeg ottvan.
eeeeeez nagyon gyengen volt... a Jackassbe márnint az igaziba kitalálják ezeket, jön 3 barom és leutánozza őket. Egy dolog volt amit ők találtak ki, amit az IGAZI Jackassbe nem csináltak hogy baseball-ütővel verték egymást ami egyébként tök gyenge... az összes többit csak lemásolták a sokkolót, a tejivó versenyt, a paprikasprét, a bevásárlókocsizást meg mindent. persze a Jackassbe sokkal durvábbak voltak mint ezek ott a Jonny Knoxville felkapott egy páncélmellényt és szó szerint lelőtte magát, g
Ekkora baromságot! :/ Kicsit eróltetett, ja, és a végén majdnem én is rókáztam.
nekem tetszik bár a végén az a vedelős már túlzás. De amikor hátbavágják az ütővel és kiköpi a piát az kurv@ jó
Kár beléjük a Jack Daniel's... nagyon hülyék.
Összesen: