Hát a szürke hályog ídős embereknél...De ez akkor is gusztustalan!
picimacs: Lehet, hogy csak nem lát jól. De hogy jól látó, és ízléssel megáldott embernek tetsszen, az kizárt.
Volt ott még pár, belenéztem...Milyen perverz ember az aki szerint anettkának jó teste van???!!!!!
Huh találtam egy ennél is régebbi Budapest TV-s felvételt az egyik műsoráról, amiben meztelenül beszélget egy csávóval a se.g.gbeba.@.szásról. Majdnem elokádtam magam, amikor megláttam Anettkát. A bordái szinte kiszakítják az az 1mm-es bőrét. Csöcse alig van. Esze mégkevesebb. Katasztrófa ez a nő.
Mekkora égés.... egyébként én is utálom ezt a nőt... annyira beképzelt, dehogy mire???
Ha kilőtték volna a világűrbe, ő lett vóna végtelen sötétség!!!!!!!( és megmenekült volna a világ egy marhától)
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ! (hajrá anti anettkások, vagy hogy is fogalmazakk...)FÚJJJJJJJJJJJJJJ anetka!
ez az új szitokszó, h "liberális"? azta lehet, h disszidálok
Igaza van Anettkának, a sok iqlight telefonál..költi a pénzt és amíg szidja őt addig is Anettka számlájára folyik be a telefontársaságok % -os részesedése :) :D :D :D Hajrá Anettka !! LOL Én csak kiszedtem a Bp tv a csatornám közül, de jól nyomod , Mami ;-)
Vomzo, nem tarjániak. Mindkettő egy-egy közeli kis faluból származik. Viszont aki a Jóban-rosszban Judit főnővére az tarjáni. És most halt meg nem rég Zenthe Ferenc, ő is tarjáni volt.
Szerintem azért lehet valami tarjáni vízben. A mostohám se százas és onnan jött és van még 2 idióta salgótarjáni mostoha a környezetemben. Már eddig is furcsa volt az egybeesés, de nem tudtam, hogy ez a két díszpinty is tarjáni...
Su, Anettka nem salgótarjáni, hanem egy közeli faluban lakott (a falu neve Nemti) és a szülei még most is ott laknak. Csak a suli miatt járt be Tarjánba. És az igazsághoz az is hozzátartozik hogy Győzike sem tarjáni... ő is egy kis faluból származik, annak a falunak a neve Nógrágmegyer. Viszont vannak híres emberek akik tényleg Tarjánból kerültek ki. Csak azok se nem botrányhősök, se nem primitív barmok, úgyhogy senki sem tudja honnan származnak. A média már csak ilyen...
(real) Psycho: arrafelé ilyen sok a degenerált? anettka, győzike, mi jön még? amúgy meg nem szeretnék ünneprontó lenni, mert ez biztos van akinek tetszik, de ha a kendőeltüntetős bűvésznénit levették korhatárosság miatt, akkor ezt még sürgősebben kellene.
Ez amúgy ugy össze van vágva hogy csak na(a hang)
Hehe, nagyon jó!:-D Itt van még egy , szerintem ez is tök vicces!: http://www.youtube.com/watch?v=vrc1_05MsZw :-Dna és mégegy: http://www.youtube.com/watch?v=EmfTJJWzNyM :-D nagyon jók!
Milyen önelégült képet vág, szerintem még élvezi is, hogy szidják. Nem normális ez a nő
Összesen: