Nagyon jól ismerem őket. A videót az apjuk készítette egy vihar után és nem voltak részegek. De a józsai az stimmel :)
jah, józsaiak. Angoltanárom haverjai, mutatta nekem a videót ugyanis ő készítette, mert mindkét gyerek full részeg volt és felvette hátha bekövetkezik valami vicces...hát bekövetkezett. De mesélt halon történetet a többi haverjairól részegen....ez a videó semmi ahhoz képest amiket hallottam tőle.
...inkább az ágát hullajtja az eperfa :)))
sejj hajj az eperfa hullajtja a levelét...:)
lol, jah, én is a papucsot röhögtem a végén, az a leglolabb :D
ez Józsai Eperfa néven fent van az iwiwen is :)
a vége a legjobb-üüüűűűűűűűű uuuuuuuuuuuuu áááááááááááááááááááááááááááááááááá
Profik a srácok. Igazi fanyűvők. :D Most, hogy nem éltem bele magamat, már jót nevettem rajtuk. :) Eddig is kerülhették az ilyen melót, ezután is kerülni fogják....
az is tetszik, hogy természetesen a védőkesztyűt is a fűrészt fogó balkezére húzta:) nehogy feltörje a kacsóját a fűrész:)
olyan tipikus "TV-ben már láttam, ez tök egyszerű, én is mecsinálom" nekiveselkedés lehetett:)
mindenesetre az látszik, hogy a két szaki még az életében nem fogott a kezébe olyan szerszámot amivel dolgozni kell:)
de miért kellett lefilmezni? itt valaki arra számított, h a két kicsi ügyes fiát lefilmezi, amint végre valami férfimunkát is végeznek, nem is tudom, melyiküket sajnáljam jobban :)
ja először én is az ütésen röhögtem de amint láttam hogy a cipői utánarepültek,hát mondhatom visitottam a röhögéstől:))) LOL
Júj ez fájhatott!De legalább ,,szakszerű'' volt.:-D
a legjobb az volt, ahogy lerepült a papucsa:)
Összesen: