Most nagyon menőnek hiszed magad ugye? Vidéki Man. -.- Amúgy meg csak az ilyen idegbetegek verik szét ezeket a gépeket. Ezek a cuccok elég értékesek lesznek pár év múlva, főleg hogy folyamatosan dobálják ki őket. Meg nosztalgiának se utsó.
:) a hülyéje alig bírt felmászni annak az ároknak a partjára..
Ez a kis mütyűr többet tud, mint az összes gyerek együttvéve... és intelligensebb is.
Ebben most mi a lényeg? Három hülye kölyök szétverik azt a sz.rt.... és?
A.D.: írni hamarabb megtanultál mint olvasni? amúgy én is volt mikor ilyet csináltam csak floppymeghajtóval..:DDDD
aBiztas elromlott, így hát gondolták szétverik és, akkor már mér ne videóznák el? Én is ezt csináltam volna annyi külömbséggel hogy csak ismerősnek mutogatnám a videót...
Ezek elmebetegek..Kár a pfájukba ez a n64!Ha meg a hülyegyerekre haragudtak meg akkor mér nem őt verték szét?
ebből csak a zene tetszik a videó az tiszta "kultura"-szerintem.(már ha tudjátok hogy értem)
Látszik az amcsi színvonal...bezzeg nálunk magyaroknál a CD meghajtót felgyújtják és a motor után kötik :D Tudom hogy ez N64 de ott CD meghajtó volt
ott van h nintendo 64---ennek a videonak van elözménye ha vki nem tudná....de igy is LÓKAK!
Mit akarnak ezekszétvetni? petya, amúgy ezt szerintem a youtube töltötte fel nem a vicclap.hu. ez az oldal csak megadottegy linket.
gagyi. mi a f_r*nc ez? a vicclap.hu nem tud norm videokat feltenni? pffffffffffff
Összesen: