Én úgy emlékszem Moussambani azt nyilatkozta,hogy vmi szállodába kellett bekéreckednie,hogy tudjon úszni.Vagy 1 órát gyalogolt csak azért,hogy úszkálhasson és tényleg mondott vmi olyasmit,hogy az csak a fele volt ennek a medencének.Egyébként ezután kapott egy autót a kormányától,amit az édesanyjának ajándékozott.A video meg nagyon jó,Knézy Jenő halhatatlan!
ez nagyon régi!! sőt nekem úgy volt meg hogy a legelején 3an voltak de 2kiesett mert hamarabb ugrott a medencébe:D:D Géza Elememér Kú...D::D:D
ez kész!én 2percet úsztam kb. 2.-os vagy 3.-os koromban és az még bénának számított!
Ivadek neked meg annyi, hogy a saját magad által belinkelt cikkben JÓL látható, hogy Török RÁDIÓ riporter, az ilyenek nagyon kevesen szoktak tévében is szerepelni, és fordítva. (hidd el nekem tapasztaltam) Szóval ne ragaszkodj hozzá. Knézy volt az. Amúgy Eric az angolna a Tour de France-on szokott szerepelni, mint meghívott tábla vivő emberke. Asszem ezek viszik a szökevényeknek mennyíivel lógnak, vagy vmi ilyesmi.
Srácok ez a 2000-es olimpián volt, méghozzá hajnalban. És a kommentátor Knézy Jenő bácsi volt isten nyugosztalja. Na és akkor most... Intelligencia a neved nem tükrözi valódi mivoltodat, nem tudom mért írtad ezeket Knézyről, még akkor is ha nem tudtad, hogy 3 éve meghalt. Amúgy kosarazott és mást is sportolt, szóval meg néztem volna az ő és a te párbajodat 50 méteren.
intelligencia! Hogy az anyuKÁDba jösz te ahhoz, h a Knézyt szídod??? Probálj már meg kicsit magadba fordullni!!! Csak nehogy melléülj te agytröszt...
Ezen pár évig mi is röhögtünk a Testnevelési Egyetemen...X)
hogy török(vagy knézy vagy egyéb) szavaival éljek: BEEEEEESZ....ARÁÁÁÁÁÁS!!!!!!! :D
Huha.De legalább a közönség vele volt....:)
oké nemszóltam semmit a2000-es olimpián volt, vaksi szememmel nem láttam, hogy sydney 2000 ki va írva
én úgy emléxem ez a 2004-es olimpián volt...énis láttam élőbe, de az eleje mégjobb volt, mert itt csak annyi látszik hogy egyedül úszik de volt mellette 2 hasonlóan jó képességű úszó, de azok elrontották az első rajtot és diszkvalifikálva lettek...
nem Knézy volt, hanem Török http://index.hu/sport/olimpia/uszas/toroknevet/
Intelligencia: bocs, ez szerintem az ifj. Knézi
Gratulálok Intelligencia, nagyon ügyes vagy!
Hú, most néztem utána Knézynek és kisült, hogy meghalt! Bocsánat! Egy halottat szidtam...:S
Hát, tényleg elég ügyetlenke volt szegényke..:D Knézy egy marha nagyot hazudott. Mert tuti, hogy nem tudja leúszni ennyi idő alatt! Az a vén hájpacni, hö, persze... Még az 50 métert is nehezen úszná le szerintem, mert a sok háj ami rajta van kiemelné nagyon a vízből és nehéz lenne tempózni....:P
Ezt láttam élő adásban. A 2000-es olimpián. A csel az, hogy a csávó továbbjutott, ugyanis a másik két afrikai csávó még a start előtt beleesett a medencébe ezért kizárták őket. Csak ennek köszönhetően úszhatott egyedül...vicces
Viszont úgy tudom nem Knézy volt, hanem Török László!
erre én is emlékszem, a srác azt nyilatkozta utána, hogy a legnagyobb medence, ami náluk volt az fele ekkora, és mikor ezt meglátta, majdnem beleszédült :D
Összesen: