he-he-he agyon röhögtem magam leestem a székről
még szerencse,hogy beb@szott a hangszóróm!
Ki az az idióta aki ilyet kitalál?:S
Fejhallgató volt rajtam amikor a fülembe üvöltött...... gratulálok annak aki az ilyeneket ki engedi tenni..... meg annak is aki ezt viccesnek tartja...... de leginkább annak aki kitalálta......
ezekben mindig van valami újítás amitől ilyesztő és nem unalmas
Tudtam, hogy valami ijesztgetős lesz. De azért is megnéztem, és a végén úgy megijedtem, hogy majdnem hátraestem a székkel. :D
Nagyon ocsmány az a fej a végén!!!!!!! Még mindíg be sz arok, ha megnézem...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ .- végignéztem baxná meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiugrottam a gatyámból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hiszem bepisiltem
asszem besz.artam tudtam hogy sabotage lesz bakker :D
1ébként nyugodtan kiirhatnák h iesztö mert attól még nem lesz kisebb melgepetés mivel ugyis majdnem mindenki vágja h az ien nyugis dolgok végén ien szivatás akar lenni..
én éppen a kajámat néztem mikor ez volt ugyhogy különösebben nem ilyettem meg de most nem is sejtettem h ez lesz... 1ébként nem csipázom az ieneket...
Neverlose: Előbb nézd végig és más lesz a véleményed, mert nem épp aranyos... Amugy az benne a jó (vagyis rossz) hogy először tök halk a zene, szóval mindenki felhangosítja, hogy hallja, viszont a végén az ordítás már hangos.
Már fárasztó az ilyen "túl aranyos" dolgok. Először bejöttek nekem is, de egy idő után besokall tőle az ember. Kedves Vicclaposok! Poénokat szeretnénk látni az oldalon, és nem "aranyos" dolgokat. Azokra ott van a "Baba-Mama Delelő". Nem kell az összes videót, meg Flash-t feltenni, csak mert "aranyosak".
Az a baj h engem már sok fajta ilyennel szivattak és ezen látszott h túl aranyosra van megcsinálva.
Kár, hogy a végén ott volt az ijesztgetős pasi... egyébként volt egy-két aranyos kép
Összesen: