Ez egy szokatlanul erős termikus feláramlás, nem tornádó, hiszen zivatarfelhő egy darab sem volt. Ez egy felszálló meleg légáramlat, ún. termik, ezekben köröznek a vitorlázórepülők (én is).
Hát ez elég durva... Én nem állnék meg ott még kamerázgatni, akármennyit is fizetnének érte...
Net zombi egyszerűsítve ha valahol a vihar közepém szép idő van vmiért ott lesz egy kissbb nagyobb tornádó ilyen éghajlatban
Úgyis túl sok van bellük, ha felragad egykettőt nem kár érte XD Na jó, ez merő gonoszság volt. Nem rasszistázunk! Nem szép dolog.
ez csak egy egyszerű portölcsér. ha ku.va meleg van, akkor lehet látni hasonlót kinn a búzaföldeken, sík területeken és még csak felhő sem kell hozzá.;)
Zidane: Te belefejelted volna és nem a labdát hanem találomra valakit a környékröl. Lehetőleg olaszt de nem feltétel :D
simán belementem volna, vagy legalább a labdát belerugta,m volna, milyen jó lett volna ha ott pörög.
atiat: mért, mi az a "vihar szeme"? :P
több szóval nem törődtek a viharral amiből tornádó lett vagy még nem hallották azt a kifejezést hogy a vihar szeme
Én eddig csak 10 cm magas tornádót láttam, és pont egy hangya bojfeletment el, na szép fekete lett tőle.
Összesen: