A szőke nő megáll egy kirakat előtt, és olvasni kezdi a kifüggesztett reklámtáblát:
"AMIT NEM LÁT A KIRAKATBAN, MEGTALÁLJA A BOLTBAN!"
Erre bemegy és azt kérdezi:
- Tessék mondani, itt van az anyukám?
- Miért lenne itt?
- Mert a kirakatban nem látom...
Amúgy inkább legyen cseszekedés,a diszkrimináció erős
A sas és a sólyom azzal lazulnak befüvezve, hogy leugranak a sziklafalról, majd amikor már majdnem földhöz érnének, kiterítik szárnyaikat, és felemelkednek. Arra jár a medve:
- Szasztok, megpróbálhatom én is?
- Hát persze....
Medve leugrik... a sas utánaszól:
- Te medve, te tudsz repülni?
- Nem...
- Lazaaaaa, nagyon lazaaa...
Bocsi,azt hittem demokrácia van,de úgy tűnik inkább diszkrimináció,amúgy ez tényleg VICClap nem kell komolyan venni mindent.Azt az állítást,hogy "értelmesebb"pedig lehet cáfolni.Inkább olyanok akik nem értik a viccet
.Amúgy kösz Hatchey
Újdonsült feleség panaszkodik édesanyjának:
– Jaj, mama, olyan rossz itt emellett a János mellett! Ha hallgattam, nem tetszett; ha beszéltem, az sem tetszett. Ha korzóztam, nem tetszett, de ha otthon ültem az sem tetszett...
– No, és ha dolgoztál? Takarítottál, főztél, mostál?
– Azt nem tudom, azt még nem próbáltam...
kinemszarjalehogymitíragyerek, haggyátokmárbékén... azaszánalmas amit ticsináltok, ez vicclap... itt semmit sem kell komolyanvenni, ennyi erővel hungarista parasztokat se kellene felengedni.. itt nincs kivételezés, mindenki ember, azt csinál amit akar, és ha ez titeket zavar, hát megszívtátok.. ennyi
Nekem itt senkivel nincs semmi bajom, de ha már oltogatni akarsz valakit akkor legalább írj helyesen! Jah és az túlzás, hogy a románok utálják a magyart, odakint már más világ van, erdélyi vagyok tudom, és asszem volt részem utálatban. Elküldte a "viccet" ennyi, nekem sem tetszett de fenyegetőzöm, hogy "úúú milyen nyaklevest kapnál!" Szerintem Zo-Csi Neked nem írt semmi hasonlót, nem fenyegetett, ilyen hülyeségekkel, és fel sem vette amit mondtál, szerintem még hálás is lehetnél neki, mert én ezért a stílusért lehet elküldtelek volna melegebb éghajlatra, és most nagyon finoman fejezetem ki magam. Nem értem minek kell kötözködni, állítsd már le magad! Rossz vicc volt, beismerte ennyi!
amm ha még nem vetted volna észre akor azér itt is van egy bizonyos szinvonal ami alá nem megyünk tood a viccnek is megvan a maga határa
ez nem az a hej ahol mindenféle szemetet föltresznek pl az előbb ha nem tecik menyél oda ahol lehet ijen szinvonalban "viccelődni "kis komcsi jude v mokka barátocskám ha meg anyira utálod a magyarságot menyél és húzzál a cigók közé v külföldre de ne németbe angliába spanyolba meg amcsibaahol jó az élet hanem oda ahol utálják a magyart pl szerbekhez tótokhoz meg a románokhoz gyerünk indulj a tesókáidhoz kis b.rom ott lennék melleted ojan de ojan nyalklevest adnék neked h három napig nem tudná felálni ha meg semmit se kell komojan venni akkor meg rádfogok egy sörétest én nem fogom komojan venni és meghuzom a ravaszt................
remélem világosan beszéltem
Egy idős székely fickó elmegy Pestre, intézni a dolgát. Beesteledik, elmegy aludni egy hotelbe. A recepciós közli vele, hogy már csak egy szabad ágy van, az is csak egy néger fickó mellett. A bácsinak semmi ellenvetése, a portás fel is kíséri. Mielőtt lefekszik megkéri a portást, hogy ébressze fel reggel hatkor. A portás beleegyezik. Elalszik. A néger hajnal 3-kor felkel, és bekeni fekete bagarol pasztával a székely arcát. Reggel felkelti a portás. A székely indul a dolgára. 7-8 óra körül, észre veszi a kirakatok tükröződésében, hogy tiszta fekete az arca, a homlokára csap, és ezt mondja:
-nézd, ez a hülye portás a négert ébresztette fel.
Piroska és a farkas újmagyarul:
Pipi és a Pitbull
Valahun a francba' vót egy kis gáré. Tök gány piros ruciban pengetett, oszt mindenki csak úgy hítta, hogy Pipi. Ilyet szólt neki az őse:
- Na a grószmutter szarul van, nyomass neki valami kaját mer' kiveri a balhét, vagy még eldobja a kanalat itt nekünk vazeg.
Az öreglány tök ciki kégliben lakott a dzsumbujban. Pipi elkezdett nyomulni a dzsuvába, gondolta legalább lenyom egy pár hervadt gazt. Tök oda vót a dzsumbujba', oszt nem bírt a vén tyúk kérójához érni. Sakál egy szitu! Közbe' meg jön a Pitbull és nyomja a vakert neki:
- Na mi a franc van, mi? Mér nem a dizsibe' nyomatsz, kiscsaj? Atom dizsi van a városba', mindig ott szoktam zsibbadni vazeg. Atomkirály! Na jössz?
- Francokat, le kell adnom az anyagot a grószmutteromnak, mert megmurdel.
- Na ájjá' má' le! Itt lepengetsz egyenesen, oszt ott is vagy a vén szatyorná'. Megdobod a cuccal, aztá' veretünk a dizsibe' a faterom verdájával. Oké?
- Na oké, te addig hesszelj itt vazeg! - azzal Pipi húzta a belét a grószhoz.
Kicsi csira, ezt nagyon hagyd abba, ennél azért sokkal értelmesebb manuszkák mozognak itt..... Az ilyen primitív szarral talán inkább másutt.....
Nagy szopás vót, mert a Pitbull átb*szta a rizsával oszt a hosszabbik utat mutatta. Közben a Pitbull e'döngetett a muttihoz, lenyomta és beburkolta. Tök fonnyadt vót a vénasszony, a Pitbull még flammosabb lett tőle. Gondolta lenyomja Pipit is. Ledöglött a nyanya helyére az ágyba, oszt várta Pipit. Megjött a kis gyökér, oszt skubizta a Pitbullt az ágyban:
- Te mutter, mér' olyan hülye a pofád?
- Há' mer a csehóba' leverték a glazúromat egy lavórral, vazeg.
- Oszt mér' vagy büdös?
- Atom a hónaljgátlom, mit cikized? Van viszont egy pattanás a nyelvemen, azt skubizd meg! - azzal tátotta a pofáját. A nyomott gáré benézett, erre megkajálta őt is a Pitbull. Utána horpasztott egy királyt a kéróban. Megszívta mer' jött a vén csóka oszt kisasszerolta hogy valami nem kóser. Addig sasolt a kéglinél míg kiszúrta, hogy a Pitbull heggeszt a dikón. Adott neki egy akkora sallert hogy lepetézett. Elő a kalefot (pillangó vót), oszt megrajzolta a Pitbull gyomrát. Dőlt belőle a mutter, a Pipi meg a szar. Tök evribadi vót a buli, burkoltak, pikkeltek, piáltak reggelig. Egyedül a Pitbull nem komálta a témát, mert ha valakinek csengettek, akkor annak akármilyen nagy a felhajtás, mégse egy nagy vaszizdasz a téma. Az egész napja el volt b*szva!
nem toom gyerek honnan jöttél és ki vagy de ezt az "ujmagyar "nyelvjárást megnelásam h fojtatod mer ez nem vicces hanem szánalmas én lennék a főnök utt ugy levágnám ezt a szöveget h az csak na szégyeld magad ösze visza h ijen szenyet fölmertélk ide tenni
A tanítónő:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és felhívok egy tetszőleges számot.
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk. Valószínűleg egy hibás számot tetszett felhívni. Kezét csókolom!
- Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az alapfokon.
A tanítónő felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- .. Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer: Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette?
- Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a legmagasabb fok.
A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Már megint te vagy, te hülye ku.... Menjél vissza a jó ku.. anyádba, ahonnan jöttél. Vagy hülye vagy, vagy te engem akarsz....
- Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka.
Egy vöröshajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból:
- Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat!
- Mutasd meg, Jenőke.
A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Itt Zolika, volt valami hívás a számomra?
Pesten a székely bemegy egy elegáns szálloda vécéjébe. Mellette egy menedzser és egy menő ügyvéd is éppen a kisdolgát végzi. Először a menedzser végez, megmossa a kezét egészen könyökig, majd megtörli vagy húsz papírtörlővel, közben - látva a székely csodálkozását -, így szól:
- Minket az egyetemen arra tanítottak, hogy mindig ügyeljünk a higiéniára!
Az ügyvéd megmossa a kezét, megtörli a kezét, aztán affektálva mondja:
- Engem az egyetemen arra tanítottak, hogy ne szemeteljünk fölöslegesen!
A székely felteszi az i-re a pontot, mondván:
- Münköt pedig otthon arra tanítottak, hogy ne pisiljük le a kezünköt!
A jegesmedve és a kis bocs cammognak a hómezőn. Egyszercsak a kicsi bocs megkocogtatja az öreg vállát:
- Apu, nem vagyok én véletlenül barnamedve?
- Ugyan kisfiam, a barnamedvének barna a bundája, te meg fehér vagy, jegesmedve vagy.
Cammognak tovább, kis idő múlva a kicsi bocs megint kezdi:
- Apu, akkor nem lehet, hogy örvös medve vagyok?
- Ugyan már fiam, az örvösmedvének vörös csík van a bundájában, te fehér vagy: jegesmedve vagy!
Kicsit később a kicsi bocs megint:
- Apu! És azz nem lehet, hogy grizzly vagyok?
- Jaj fiam, hogy lehetnél te grizzly, annak szürkés a bundája, te fehér vagy, itt sétálunk a hóban, jegesmedve vagy. De honnan jutnak ilyen hülyeségek az eszedbe?
- Hát nemtudom, apu, te hogy vagy vele, de én kurvára fázom….
lehet, hogy már voltak...
- Mit mond a rasszista taxis, ha meglát a zebrán egy kínait?
- Na, ezen a sárgán még átmegyek!
- Mi a leggyakoribb oka annak, ha összeütközik két repülőgép?
- ???
- Az, hogy EGY nem tud!
- Mit énekel a molylepke a szekrényben?
- ???
- Eddablúzt...
Miért ment át a csirke az úton?
ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson.
PLATON: A közjó érdekében.
ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből.
SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
JACK NICHOLSON: Mer' kurvára át akart. Ez a kib***ott igazság.
RONALD REAGAN: Elfelejtettem...
JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt...
HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.
FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???
RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törodik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.
BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ...
DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével.
EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont ké
Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
Az építkezésen a főnök már 10 perce nézi az egyik munkást.
- Te, Pisti, mit keresel?
- Egy fél méter átmérőjű és kb. fél méter magas betondarabot.
Erre 20 munkás kezdi el keresni. Fél órát keresgélnek, mire Pisti megszólal:
- Na, mindegy! Hagyjátok fiúk, majd leülök erre a gerendára.
A csernobili erdőben sétál Piroska. Egyszer csak eléugrik a farkas:
- Piroska most jól megerőszakollak!
Letépi Piroskáról a blúzát de meglepődik:
- Piroska neked 3 melled van???
- Ha nem tetszik kapd be a f*szomat!
Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát:
- Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát!
- Millió csillagot látok.
- És mit mond ez önnek?
Watson eltöpreng egy darabig.
- Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyiték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És Önnek mit mond ez?
- Watson, maga idióta! Valaki ellopta a sátrunkat!
Dr. Watson, ezek nagyon jók.... Egy kérdésem azért lenne: Ön sűrűn közlekedik tujákkal? (Villamosokkal). Mintha ezek irányában kissé elfogult lenne. Nem mondom, de létezik még néhány tömegközlekedesi eszköz, amit nem ártanaa tán górcsó alá vonni. Ámbár feltételezem, ezzel Ön is tisztában van, kedves Dr. Watson. Élceleteit remélem kiterjeszti a fellelhető további eszközökre.... Tisztelettel
ir Arthur Conan Doyle
Lerobbantott rotorokkal oké a dolog,csak nem gondoltam,hogy ilyen is van
Üdvözöljük a BKV Villamosvezetői forgalmi tesztjén!
Kérjük karikázzák be a helyes választ!
1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00-kor indul, hánykor kell Önnek indulnia?
a. Majd a kávé után.
b. 8:23-kor.
c. Ha már nagyon dörömbölnek az utasok.
2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar miatt szerelvény vesztegel. Mit tesz?
a. Félrerántom a kormányt aztán kikerülöm.
b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe hajtok.
c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba káromkodok.
3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a Köcsög Béla) időben indult. Hogy reagál?
a. Bedobom a páleszt, amit az öltözőszekrényben rejteget.
b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek.
c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.
4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és kilőni a zöldnél. Mit tesz, mikor vált a lámpa?
a. Hirtelen balra tekerem a kart.
b. Hirtelen jobbra tekerem a kart.
c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy lengyel sci-fi-ben.
d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt, így köhécselve megteszem.
5. Ha már tagja lenne a BKV csapatának, mivel növelné a csapatszellemet?
a. Elmennek Bélával hajnalban felsővezetéket lopni.
b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények egymásba csatolását.
c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy igenis nagy munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni egy ilyen hatalmas járművel.
6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjanak csúcspontját! Ötletadás:
a. Halálra ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó pillanatban csengettem rájuk a megállóban.
b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva.
c. Egy út során sikerült lefényképeznem a visszapillantómban 8 kilógó lábat, 2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát.
d. Megint beszóltam a hátsó kocsiban a cigányoknak.
e. 12 perc késéssel indultam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem.