Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 13.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. június 11 22:26:20

Fortissimo

Csatlakozás időpontja: 2008.10.23
Üzeneteinek száma: 1025

Egy korosodó házaspár beszélget, és visszatekintve a múltra a férj megkérdezi a nejét:
- Mondd, drágám, megcsaltál-e valaha engem?
- Hát mi tagadás, előfordult. - válaszolja az asszony.
- És gyakran?
- Nem, mindössze háromszor.
- Elmondanád, hogyan történt? - kérdi a férj.
Mire a neje a következőket meséli el neki:
- Tudod, először még közvetlenül az esküvő előtt, amikor a barátnőimmel leánybúcsút tartottunk és azok "megleptek" egy csinos fiatalemberrel.
Másodszor kb. 25 éve, amikor akkut vakbélgyulladásod volt, sürgősen meg kellett téged műteni, de a korházban nem volt hely, és az osztályorvos, egy rendkívül vonzó úr, mégis "elintézte" az ügyet.
Harmadszor mielőtt képviselő lettél, és a parlamentbe való bejutáshoz
hiányzott 108 szavazat...

2009. június 11 22:24:51

Fortissimo

Piroska és a nagymamája egy postakocsival mennek az erdőben. Egyszer csak megállítják őket az útonállók és mondja a főnökük, hogy szálljanak ki!
Piroska megkérdi:
- A nagymama is?
- Azt mondtam mindenki...
Kiszállnak, ezután mondja, hogy adják elő az értékeiket.
Piroska megkérdi:
- A nagymama is?
- Kuss, azt mondtam mindenki! Most minden nő vetkőzzön le, mert meg fogjuk őket erőszakolni!
Piroska megkérdi:
- A nagymamát is?
Nagymama erre:
- Kuss, azt mondta mindenkit!!!

2009. június 11 22:21:10

Fortissimo

A bankigazgatónak közbejön valami, ezért a titkárnőjét küldi el ebédelni egy gazdag kliensével - egy afrikai ország néger királyával. Lelkére köti, hogy legyen nagyon kedves a királyhoz, mert fontos ügyfél, rengeteg pénze van a bankban. Az ebéd közben a titkárnő ijedten veszi észre, hogy nagyon megtetszett a négernek. Akkor esik igazán kétségbe, mikor az megkéri a kezét, hogy menjen feleségnek a háremébe. Megpróbálja finoman elhárítani:
- Én megfogadtam, hogy csak ahhoz megyek hozzá, aki nászajándéknak egy 50 karátos gyémántot ad.
A király telefonál egyet.
- Rendben, én megvenni.
- De azt is megfogadtam, hogy csak úgy megyek férjhez, ha egy 50 szobás palotában lakunk.
A néger láthatóan gondban van, most már hoszabban telefonál, de végül kiböki:
- Rendben, én megépíteni.
Most már a csaj kezd nagyon feszengeni, de kivágja magát:
- És utoljára, azt is megfogadtam hogy csak olyanhoz megyek, akinek 50 centiméteres farka van.
A négernek most már igazán nagy gondja van, gyöngyözik a homloka, de nem adja fel.
- Rendben, én levágni.

2009. június 11 22:18:26

Fortissimo

Egy férfi betér a bordélyházba:
- Jó napot Madame, szeretnék egy kicsit hancúrozni, de van egy kis problémám. Az én farkam...izé...szóval olyan kisbaba méretű.
- Semmi probléma nincsen - így a Madame -, az én lányaim a legkisebb farokkal is csodát művelnek!
- Azt hiszem félreértett engem. Nem akkora, mint egy kisbabáé, hanem kisbaba méretű: 3 kg 50 dkg és 53 cm!

2009. június 11 11:27:23

Beni Gepárd

Csatlakozás időpontja: 2008.05.09
Üzeneteinek száma: 3136

Tisztelt szerkesztőség!
Mélységesen felháborodtam az önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!

A szerkesztőség válasza:
Tisztelt Püspök úr!
Elnézését kérjük, ha ez önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "ámor" lett volna. Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az öné, másik az érsek úré, így ezúton üzenjük az érsek úrnak, hogy az ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni...

2009. június 10 16:02:42

kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

Az állatok naggyűlést tartanak tevécskefalván, minden állat ott van, aki számít. Ott van a kis zöld béka is, aztán kurvára be van rugva, folyamatosan beszól mindenkinek.

Ebben csak az a vicc, hogy télleg a zállatok, télleg tevécskefalván, de a kis zöld béka én voltam, hehe.

2009. június 9 21:12:49

diorita

Csatlakozás időpontja: 2007.06.30
Üzeneteinek száma: 298

Részegség fokozatai 2.

Kótyagos

Tünetek: szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böffenéssel kísért csuklás után hamis éneklés, Bodri kutya verésénél egy könycsepp az arcon.
Fogyasztás: 1 dl. konyak, 4 sör + 2 dl. bor
Pályagörbe: csúszás nélkül gördülő kör egy kerületi pontjától leírt ívekkel tarkított parabola.

Enyhén részeg

Tünetek: Az arc vonásai kifejezővé válnak, a mimikai izmok nyersgumi-szerűen működnek, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tűnnek fel.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.

Félrészeg

Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyöző pocsolyához hasonló,a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betűkkel.
Fogyasztás: 2 dl. rum, 8 sör! , 4 dl. bor + 2 vodka
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsőn való guruláskor végtelen csavarhoz hasonló.

Részeg

Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az öröklött elfajulás koravén ráncai, illemhelyre zuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 dl. vodka, 10 sör + 10 nagyfröccs
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás.

Tökrészeg

Tünetek: A szem szinte állandóan csukva van, de ha nyitva is van, csak a fehérje látszik, az érzékszervek teljesen zavartak se kép se hang, időnként orrlyukon keresztül való hányás.
Fogyasztás: Kb. annyi, amennyit egy kozákezred elbír, lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs, csak apró rezgésszerű helyváltoztatások csuklás közben.

2009. június 9 21:11:45

diorita

A részegség meghatározása 1
A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskey-t, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.

A részegség fokozatai

Enyhén spicces

Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs.
Pályagörbe: egyenes.

Félspicces

Tünetek: a szemek még jobban csillognak, nótázási inger, beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után elfojtott böffenés.
Fogyasztás: 2 rum + 4 sör.
Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált billenés.

Spicces

Tünetek: szemcsillanás marad, a vigyorgás változatlan és gyerekes jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 sör
Pályagörbe: a hiperbola pályáját követ! ő, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különböző tárgyakban. (pl.: Pincérnő bal melle)

2009. június 9 17:46:51

kylx

Csatlakozás időpontja: 2006.04.16
Üzeneteinek száma: 421

"- Nagymama, miért ilyen nagyok a füleid?

- Hogy jobban láthassalak."

szerintem már ez a rész is vicces volt

2009. június 9 16:02:05

Matteoo

Csatlakozás időpontja: 2009.04.29
Üzeneteinek száma: 233

Egy ember megszólít az utcán egy székely bácsit:

-Elnézést, ne haragudjon, a vasútállomást keresem!

-Nem haragszom, keresse!

2009. június 9 15:19:53

NevemTeve

Csatlakozás időpontja: 2007.04.21
Üzeneteinek száma: 6511

A nácik vannak uralmon. A nagyi húzza fel a horogkeresztes zászlót, amikor arra megy Piroska. Megkérdezi a nagymamáját:
- Nagymama, miért ilyen nagyok a füleid?
- Hogy jobban láthassalak.
- És miért ilyen nagyok a füleid?
- Hogy jobban hallhassalak.
- De miért ilyen nagy az orrod?
- CSITTTTT!!!

2009. június 9 11:48:52

Beni Gepárd

Férfi kiküldetésbe megy külföldre, csak majdnem fél év után tér vissza hites feleségéhez:
- Szia Drágám!
- Szia Édesem!
- Ugye nem csaltál meg, amíg távol voltam? - gyanakodik a férj.
- Éééééén? Hogy is tudsz rólam egyáltalán ilyet feltételezni, a szerető hites feleségedről? - hárítja el a gyanút az asszony.
- Najó, najó... - nyugszik meg a férj.
- És te? Te is sokáig távol voltál, ugye te sem csaltál meg? - csattan fel a feleség.
- Éééééén? Hogy is tudsz rólam egyáltalán ilyet feltételezni, a szerető hites férjedről? - szabadkozik a férj.
- Najó, najó... - csitítgatja az asszonyka.
Este nyugovóra térnek, s hajnalban a feleség álmában felsikolt:
- Úristen, megjött az uram!!
A férj ijedten felhördül, és kiugrik az ablakon...

2009. június 9 11:33:03

diorita

Egy frankó délutáni menet után az asszony ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez a ház előtt.
- Jó ég, ez a férjem lesz! Tűnj el gyorsan!
Pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé, majd hirtelen megtorpan.
- Hülye vagy? Én vagyok a férjed!

2009. június 9 11:00:02

Clearwater

Csatlakozás időpontja: 2007.04.25
Üzeneteinek száma: 109

Megint egy megtörtént eset.
Időnként sajnálom szegény szőkéket. A feleségem is eredeti szőke, egyébként igen okos teremtés, és látom rajta, hogy frusztrálja (ja, engem meg kimondottan mérgesít, hogy 90%-ban helytelenül fruszráltnak írják a frusztráltat), na szóval őt igenis zavarja (mennyivel szebb szép magyar szó), hogy szőkének nézik. A folyamatos kényszer, hogy mutassa nem szőke mivoltát, időnként igen humoros szituációkat szül.

Na és most a szitu. Egy baráti társaságban ültünk (közte két fizikus is), borozgattunk, és valaki a volt barátnőjéről azt találta mondani.
- Olyan szőke volt, hogy nem értette, hogy miért úszik a hajó a vízen, mikor vas.
Szegény párom, főleg, hogy páran rá is sandítottak a hajára, ami még jobban zavarba, rávágta:
- A felületi feszültség...jaj neeeem!

A továbbiakat mindenki el tudja képzelni, főleg hogy a pár pohár bor oldja a gátlásokat.

Mentségére szóljon, hogy annyira zavarban volt, hogy hirtelen a régi aluminium egyforintos ugrott be neki, amit a vízre lehetett tenni, és nem süllyed el.

Smiley

2009. június 9 19:10:45

és milyen lehetett ezt az orvosnak előadni

2009. június 9 18:55:23

LOL
azt hiszem, én is leestem volna a felvonóról...

2009. június 9 14:36:16

Állítólag ez is megtörtént:

Egy házaspár elhatározta, hogy megtanulnak síelni. Bevásároltak minden kelléket, és kimentek Ausztriába. Úgy gondolták, először csak próbálkoznak, aztán eldöntik, kell-e oktatót fogadni, vagy nem. Azonban nem akarták, hogy mindenki rajtuk nevessen, ezért kerestek egy félreeső lejtőt, ahol senki nem látja bénulásukat.

Épp felcsatolták a léceket, amikor is az asszony szólt az urának, hogy pisilnie kell. Erre a férje mondta neki, hogy nyugodtan guggoljon le ott helyben, úgyse látja őket senki. Igen ám, de pisilés közben, meztelen hátsóval megindult a léc alatta. Annyira begyorsult, nem tudott mást csinálni, leült a hóra. Annyira jeges volt a hó, úgy leborotválta a fenekét, muszáj volt bemenni az orvosi ügyeletre. Leülni nem tudott, ácsorgott, egy padnak támaszkodva. A pad szélén egy férfi ült felkötött kézzel. Kiderült, hogy az is magyar, és elkezdtek beszélgetni. Vesztére a nő megkérdezte, hogy mi történt a karjával, erre a pasi a következőt mondta:

- Képzelje hölgyem, épp ültem a felvonón és mentem fölfelé, amikor azt láttam, hogy egy nő meztelen seggel csúszik lefelé a havon. Ettől úgy elkezdtem röhögni, hogy leestem a felvonóról és asszem eltörtem a karomat.

2009. június 9 14:15:33

2009. június 9 10:24:45

Beni Gepárd

- A sógorom bajban van, el akarják venni az orvosi diplomáját.
- Miért?
- Mert rajtakapták, hogy közösül a betegeivel.
- Ez tényleg nagy kár. Ő volt a legjobb állatorvos a városban.

Városi sétál az egyik faluban, és a pályaudvart keresi. Meglát egy székelyt, odamegy és érdeklődik, hogy hány percre van a megálló.

- Hát, ha itt át vág a réten kb. 30perc, de ha a bika kint van akkor csak 15. - mondja a székely.

Székely bácsi megy a fiával az erdőben:
- Édesapám! Igaz, hogy ebben az erdőben el lehet tévedni? Édesapám!!!!Édesapám??????

2009. június 9 10:21:37

diorita

Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon. A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni.

2009. június 9 09:55:58

diorita

A tanárnő sírva szalad be a szünetben az igazgatóhoz:
- Igazgató kartárs! Móricka az egész osztály előtt azt mondta, hogy menjek a fenébe, és hogy a büdöslábú igazgató pedig fogja be a pofáját.
- Ki ennek a Mórickának a papája?
- Ö a városi párttitkár.
- És a mamája?
- Ö a Népi Ellenőrzési Bizottság elnöke.
- Akkor tudja mit? Én elmegyek lábat mosni, és befogom a pofámat, maga pedig kartársnő, menjen a fenébe!

2009. június 9 09:50:51

diorita

Szőke feleség

- Ne haragudj, drágám, de ki akartam vasalni a nadrágodat, véletlenül rajta felejtettem a vasalót, és egy nagy lyukat égettem a szárába.
- Ne is törődj vele Van még egy ugyanolyan.
- Igen, ez nekem is eszembe jutott abból foltoztam be a kiégetett lyukat!

2009. június 9 09:44:48

diorita

Karácsony reggelén a lovas rendőr figyeli az útkereszteződést.
Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonatúj, csillogó
biciklivel kerekezik.
Odaszól neki:
- Szép új bringád van! Csak nem a Télapó hozta?
- De igen! - így a fiúcska.
- Na akkor jövőre mondd meg a Télapónak, hogy
lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy büntetőcédulát.
A fiú elmenőben még visszaszól:
- Szép lovad van, ami azt illeti! Csak nem neked is a Télapó hozta?
- De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze, hogy az.
- Na akkor mondd meg a Télapónak, ha jövőre is
lovat hoz neked,akkor a faszt a ló alá tegye, ne a hátára!

2009. június 8 22:29:41

diorita

A Nógrád megyei Pásztón még sokáig emlékezni fognak annak az autószerelőnek az esetére, aki saját budiját robbantotta magára. A kétszeresen is "aláaknázott" balszerencsés férfi rendhagyó katapultálása után a környékbeliek nem tudták, hogy röhögjenek vagy sajnálkozzanak a megperzselt áldozaton.
A férfi egy autójavító-műhelyben keresi karosszérialakatosként a betevőre valót. A baleset délutánján az olajos és kátrányos overallt az asszony gondjaira bízta, majd átugrott egy kicsit sörözni a közeli talponállóba. Míg a ház ura a búfelejtőben poharazott, addig hitvese benzinnel és az ott talált festékhigítóval próbálta eltüntetni a munkaruha makacs foltjait. A rendhagyóan radikális tisztítás végeztével a szutykos vegyszert a WC-be öntötte, majd vacsorakészítéshez látott. Ekkor érkezett haza a kicsit bódult férj, és régi jó szokásához híven - félárbócra eresztett gatyával - beült újságot olvasni a budira. Engedve szenvedélye csábításának, a sporthíreknél már cigarettára is gyújtott, majd hanyag eleganciával a parázsló csikket a duplán "aláaknázott" kagylóba pöccintette... Ekkor csapott fel a kénköves mennykő a házigazda csupasz lába között. A család a kétségbeesett ordításra, majd a veszett szitkozódásra riadt fel. A halálra rémült apuci füstölgő üleppel és megperzselt "családfával" toporgott üvöltve a fürdőszoba közepén és oltásért rimánkodott.
A fáma szerint az áldozat napokig nem szólt mosónőként leszerepelt asszonykájához, és sokáig csak állva tudott vacsorázni. Szerencsére a leégett félguriga WC-papíron és a szőrpusztuláson kívül nem érte komolyabb károsodás a szerelőt. Anyagi kár is csupán az autójavítót érte, mert miután kitudódott a hétpecsétes családi titok, a röhögéstől napokig alig tudtak rendesen dolgozni a műhelybeli haverok.

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 257 258 [259] 260 261 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó