Két szöszi találkozik a mennyországban:
- Te hogy haltál meg? - kérdezi az egyik.
- Én megfagytam.
- Húúú, az borzasztó lehetett.
-Á, nem volt olyan szörnyű, először nagyon fáztam, aztán elaludtam, és már csak melegséget éreztem. És te?
- Én gutaütést kaptam.
- Hogy-hogy?
- Éppen dolgoztam, amikor kaptam egy telefont, hogy a férjem otthon éppen megcsal. Hazarohantam, átkutattam mindent: a szobákat, a spájzot, a padlást, a pincét, az alagsort, a garázst, de nem találtam senkit csak a férjemet, aki Tv-t nézett és közben mosolygott... Na ekkor kaptam gutaütést...
- Hát, ha benéztél volna a hűtőbe, most mindketten élnénk......
Katika egy nap hazajön az iskolából, és van nála egy ezres.
- Hát ez honnan van, Kati? - kérdezi az anyukája.
- A fiúk azt mondták, ha felmászom a fára, kapok egy ezrest.
- Ugyan, Kati, csak a bugyidat akarják látni!
Hát másnap ugyanez lejátszódik egy ötezressel is, majd mikor Kati egy tízezressel jön haza, és anyja megint megdorgálja, Katika így szól:
- De mama, ma túljártam az eszükön: nem vettem bugyit!
Olyan jó volt látni, mikor a főnököm kigördült a harmadik új BMW-jével.
Tudom, hogy milyen keményen megdolgoztam érte!
ez fajni fog, de azert leirom:
- Apa, akarok egy sötét kutyát a láncomhoz!
- Miért nem fényeset?
- Mert sötétet szeretnék!
- De fiam, hiszen Petőfi is megmondta:" Fényes eb a láncnál, akard!"
Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
- De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
- Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!
Katonai sorakozó: "mondja, mi volt alkalmával kérdi az őrmester az egyik újoncot:
-Mondja, mi volt maga, mielőtt belépett a seregbe?
-Jelentem, uram, boldog!
A kiskatona alkalmi partnert keres:
- Mi a foglakozása, kisasszony?
- Nem látja? Szexbomba vagyok!
- Az első vagy a második világháborúból?
nagyon jok, Forti 
A tieid is, Jucko 
Az irodában az egyik kopasz dolgozó
megunja, hogy mindenki a kopasz fején élcelődik. Egyik nap, amikor az
egyik kolléga megsimogatja a fejét, és így szól: "Pont olyan érzés,
mintha a feleségem fenekét simogatnám", cselekvésre szánja el magát. Ő
is végigsimít a saját fején, és az mondja:
- Most, hogy mondod... Tényleg olyan, mint a feleséged feneke.
A szőke nő bemegy a benzinkútra. Odamegy hozzá a kutas és megkérdezi:
- 95-ös vagy 98-as benzint tankoljak?
- Miért, idei nincs?
-------------------------------------------------
Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az első megfogja, húz belőle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
- Ez petróleum!
Az első végigméri és megszólal:
- Az...
-------------------------------------------------
A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost:
- Kétezer.
- Oké, a magáé.
Híveit korholja plébános:
- Nem szeretitek igazán a templomotokat, mert nem adakoztok! De a Jóistent se szeretitek, mert nem jártok gyónni! Ne csodálkozzatok hát, ha Mennyei Atyánk idestova egy éve senkit se szólított magához!
Három dolgon fogunk csodálkozni a mennyországban: Az első, hogy ki került oda; a második, hogy ki nem került oda; a harmadik, hogy mi odakerültünk.
Egyik vasárnap a Gondviselőről szóló evangéliumi részt olvassa fel a falusi plébános a templomban:
- "Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek. Menyei atyátok
táplálja őket!"
Erre az egyik gazda félhangosan megjegyzi:
- Könnyű neki. Az enyémből!
Egy Isten háta mögötti falu szélén nyitott motorháztetővel áll egy lerobbant kocsi. A vezető nyakig belebújva szereli a karburátort, és közben folyamatosan káromkodik:
- Hogy a szentségit így... hogy a szentségit úgy...
Arra megy a falu papja, és rászól:
- Ne káromkodj, fiam! Inkább imádkozz!
A vezető elszégyelli magát, és imádkozni kezd. Alig hogy elmond egy rövid fohászt, a motor máris beindul. A pap csodálkozva kiáltja:
- A szentségit!
Egy gazdag hölgy megkérdezi plébánosát:
- Mit gondol, ha a plébániára hagyom vagyonom felét, biztos, hogy a mennybe jutok?
- Biztosat ígérni nem tudok asszonyom - válaszol az atya -, de szerintem érdemes lenne
kipróbálni!
Állami beruházás:
Az Úr szól Szent Péternek, hogy rendbe kéne hozni a Mennyek Kapuját, mert erősen megviselte a sok használat. Péter árajánlatot kér a jelentkezőktől.
- Én ács vagyok - mondja az egyik -, és ötszáz égi dollárért megjavítom a kaput.
- Én pedig kovács vagyok - így a másik -, és ötszáz égi dollárért díszes vaskaput állítok a
helyére.
- Kicsit sokat kértek - mondja Péter.
Jön egy harmadik is.
- Én vállalkozó vagyok - mondja. - Tízezerért mindent rendbe teszek.
Szent Péter elképedve kérdez vissza:
- Tízezerért?
- Nézd, ebből ötezer a tied, négy és fél az enyém, ötszázért meg rendbe hozza az ács. Aztán kiállítom a számlát, az Úristen meg kifizeti.
A terrorista halála után felkerül a mennyország kapujához. Kiszól neki Szent Péter:
- Takarodj innen! Ide sosem fogsz bejutni!
- Nem is akarok. Innen fog mindenki kijönni 30 másodpercen belül, különben...
- Kinek van a világon a legjobb állása?
- A pápának.
- Miért?
- Mert csak egy főnöke van, és azzal is csak a halála után találkozik.
Két elefánt kerget egy mamutot. A mamut leizzadva lohol, majd valahogy két szikla közé bebújik. Az elefántok nem veszik észre, és továbbszaladnak. A mamut 10 perc múlva remegve előbújik, homlokáról törölve a verejtéket, megkönnyebbülve felsóhajt:
- Ezek a skinheadek!
Két öregúr találkozik az utcán. Egyikük boldogan újságolja, hogy feleségül vett egy húszéves lányt.
- Neked elment az eszed?
- Tudod, benne kerestem a tavasz tündérét.
- Jó, jó, de ő mit keres benned? A Mikulást?
Kovács panaszkodik az orvosnak:
- Doktor úr! A feleségem olyan ingerült, állandóan veszekszik, mindenbe beleköt.
Erre az orvos:
- Miért nem viszi el egy szép tengerparti nyaralásra?
- Fölösleges lenne, elég jól úszik.