egy hét. ahhoz képest nem sok.
akkor jólvan.
Szia! Arról nem volt szó hogy ennyit fogsz írni... nem tudnád röviden összefoglalni a lényegét? :D
Mindegy, úgy is ráérek.
jah, és szisztok, mennyit írtatok?
Még mindig esik.bbemegyünk egy szállodába ott megkérdezzük hol tudnánk aludn. Keresnek nekünk egy 4csillagos szálodát.. oda elmegyünk kiderül hogy 6000 egy éjszaka addigra felhívjuk őket hogy jöjjenek el a benzinkúttól. De végre, 1 óra körül mondanak ott a 4csillagosban egy jót, olcsót.. fél 2 körül odaérünk. Zuhanyzás, fekvés.. olyan negyed 3 a mai fekvés napi táv: 95 km. Ez volt a legviccesebb nap
3.
aznap sopronban maradtunk, nggyából semmit nem csináltunk
4.napocska
ekkor elmentönk fertődre és megnéztük a kastélyt blablabla kb olyan 20km nem sok
5.
hehh.. ez volt a fertőd-győr.. ez is simán ment, fél 10 körül már megláttuk a győr táblát, megnéztük egy pizzázóban a hollandiaportugáliát, a szabadstrandon letáboroztunk.jó volt, éjfélre aludtunk
6. győr városnézés átmegyünk egy rendes kempingbe. Pihenés semmi km max olyan 10..
7. felszedjük a sátrat, irány a szabadstrand. 1 óráig ott úszunk, napozunk, 13:50kor jövünk haza vonattal. Leszállunk a vonatról, de itt se mehet minden simán, elvégre mi vagyunk.. lemegyünk a biciklis aluljáróba, hogy ki tudjunk menni a vágányok alatt, az meg teli szeméttel és tengelyig érő vízzel.. ááááááá… utána minden ment jól..
jah, és az egyik táborvezetőnk, Szávai Pista bá’, úgy döntött hogy hazateker Szolnokra. Úgyhogy Bécsben abból a kempingből akkor éjszaka ment el, és ment még vagy 200 km-t akkor aludt vagy 6 óra hosszát egy betoncsőben és onnantól fogva egy lendületre hazajütt szolnokra.. szal2 nap alatt:) nem semmi telj.
Össz. 10000 Ft plussz 20 euró, ennyit kellett beadni. Olyan 350 km-t mentünk. És nagyon jó volt:D
First day
Nah… felmentünk vonattal rajkáig (az ott van a szlovák határ mellett) onnan pozsony onnan bécsbe.. este 10kor kiderült hogy 2 ember eltévedt, na akkor 10 km-t vissza, utána újabb 20 km bécs.. nah.. bécsbe beértünk fél 1 körül, és akkor álltunk neki kempinget keresni..:D háromnegyed kettőre lett egy, akkor zuhanyzás, estébé…fél 3kor már aludtam:) napi táv:105km
Második nap:
Bécsben felkelünk elmegyünk boltba, megvesszük a raggelit, odajön hozzán egy nő és elővesz a táskájából egy 30 dekás epresmilkát és odaadja hogy együnk.. nem semmi emberek ezek az osztrákok…:D 11körül elindulunk sopronba. Megyünk megyünk semmi érdekes.. este fél 10kor kiderült hogy most meg 3 ember tévedt el..:D:D nah.. nem baj nincs semmi baj, majd beérnek, szóval (olyan 10 km-re lehettünk a határtól) elindultunk Hungary felé.. jól szét is szakadt a csapat(az a maradék 5 ember aki még együtt volt) 2 elöl én középen 2 hátul és hogy ne legyen semmi se egyszerű, a határátkelő előtt egy barominagy emelkedő és ráadásul még az eső is elkezdett szakadni.. ott jó volt a helyzet: fél 11, szakadó eső, egyedül állok a határátkelő alatt, akik előttem vannak azokat hívom nem veszik fel akik mögöttem vannak azokról se tudok semmit, sőt azokról se akik eltévedtek, és pon ekkor hívnak otthonról..:D én meg őszintén előadom a helyzetet. Nah ha ez megvolt mégegyszer felhívom az előttem lévőket és felvették. Tőlem 200 méterre egy benzinkúton dekkoltak. Addigra a 2 lemaradt is beért és közöltem a helyzetet.. fél óra múlva megjön a 3 eltévedt is. Nah.. várunk az esőre de nem akar elállni:S de azért legurulunk abenzinkútra ott vagyunk 10 percet mire megállapítjuk hogy alvásra nem alkalmas. Ugye össz 8an voltunk úgy döntünk hogy 4en lemegyünk sopronig . szakadó eső. Töksötét. Corás 600 forintos lámpával világítok. Én megyek elöl. Sopronig lejtő. 30as átlagsebesség. Egyszer majdnem beleszállok az árokba. És leértünk:D:D nah.. akkor éjfél körül kezdjünk szállást keresni.. oké, nincs. Még mindig esik.bbemegyünk egy szállodába ott megkérde
Mindig valami túl nagy terv jut eszembe, most épp az, hogy olyan jó lenne a nyáron egy fórum találkozót összehozni valahol :) Kár hogy ez lehetetlen :(
Tényleg? Nálunk most nem tudom mennyi, de vihar készülődik :( Szóval döglesztő meleg dörgéssel és villámlással egybekötve.
Tényleg nem romlott el, már 34-et mutat. :(
Szia!
Nem romlott el, nálunk is annyi van. :(
Sziasztok!
Azt hiszem elromlott a hőmérőnk... nem akar 30 alá menni... :(
Okoskodó
Vajon lehet-e méretre csináltatni a kényszerzubbonyt?
ftcsrac, majd az MSN-be jelentkezz már be.
Bocsi, de ezeket a dolgokat már beképzeled magadnak.
Mppfff. Befogom a szám, befogom a szám, most nagyon tudnék mondani valamit, de akkor végképp elvágnám magam, úgyhogy jobb a békesség és magamba fojtom.
Ma nincs túl sok munkakedvem... :( ;)
Csak annyiban vagy feketebárány, hogy mindent feketén látsz. :)
Én nem szoktam senkiről sem rosszat feltételezni és lehet, hogy Te sem, de néha olyan nyersen fogalmazol, hogy azzal meg tudsz bántani másokat. Nem kell, hogy jópofizz senki sem várja el, attól még bírunk Téged. :)
Én sem és még sokan mások sem szoktunk itt sem hazudni, sem jópofizni, sem nyalizni... Attól még jól kijövünk egymással. Ez látod megint milyen megfogalmazás volt...
Én is mindig elgondozok rajta. Most is elgondolkodtam. De csak arra jöttem rá hogy két lehetőségem van: 1. hazudok, jópofizok, nyalizok, kedveskedek és mindenki szeretni fog
2. mindig kimondom amit gondolok és továbbra is feketebárány maradok
Melyik a jobb? Egyáltalán van még itt olyan aki egy kicsit is bír engem? :(