Hát igen. Nem tudom hogy lehetnek emberek ilyen hülyék hogy egy tragédiából próbálnak viccet csinálni.
nem is annak szántam!
ez inkább a butaság netovábbja
Az összes egy baromság. Ötoldalú kocka kb. annyira értelmes minthogy Chuck Norris elszámolt a végtelenig kétszer. Ezek mind ilyen hülyeségek :)
"Chuck Norris egy ötoladalú kockával is tud 6-ost dobni." ez akkora baromság.. milyen az a 5oldalú kocka?
a tyúk és a ló c. vicc naon ott van..:D
ugye? ez nekem a 3. bicajtúrám de ez volt a legjobb.. mondjuk a tavalyi (vagy tavaji:P) tihanyi se volt rosssz
ja és sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap este itt is barominagy vihar volt, de csak így hipp-hopp a semmiből..nembaj már ideje volt! Én bírom a villámokat..
Szevasz! :)
Szíp mutatvány volt azt megmondom :D
javaslom, hogy írj könyvet az ilyen és ehhez hasonló élményeidről. A címe lehetne..Marcee-Történetek, vagy Marcee kalandjai ;)
Én is alig tudtam aludni, olyan sűrűn villámlott hogy a szobában szinte egyfolytában világos volt :S
Itt akkorákat dörgött, hogy szinte megijedtem.
Volt amelyik egy percig tartott.
A szél gyilkosan fújt, mint egy kisebb hurrikán.
jó..énszerintem is. csak olyan ijesztő:D:D ha mondjuk csalódsz a benned kialakult kép után..
A híradóban mondták hogy a vihar Borsodban és Nógrádban okozta a legtöbb kárt.
Itt észre sem venni, olyan mintha csak egy kis zápor lett volna.
Szerintem jó lenne élőben is találkozni azokkal akikkel mindennap beszélgetünk itt. Tök érdekes lenne.