nem kell mindig végletekben gondolkodni. néha elég, ha megtartod a véleményedet magadnak és ezzel elkerülheted az esetleges konfrontációkat.
ne már.. én nem olvastam volna vissza ha nem buzdítasz.. de mivel nem volt jobbabb dolgom...
jó reggelt, visszaolvastam azt a 10 oldalt..:D
miért lenne lehetetlen??? szerintem abszolút nem az.. olyan helyet kéne kinézni ami mindenkihez közel van... mondjuk Szolnok;) na jó nem tom... én egy kicsit tartok egyébként az ilyen találkozásoktól mert mindenkiről kialakult bennem egy kép és ha élőben nem olyan? az olyan nehéz.. én is mikor jöttem a fórumba kb 2 hétig nem gondűoltam hogy lány vagy:$ és utána nagycsomó ideig nem tudtam kitalálni hogy választhat egy lány ilyen nevet:P:D szóval elég érdekes lenne de szerintem meg lehetne szervezni...
Javaslom az "állatfarm"-ot megtekintésre. tanulságos darab.
ugya, mindenki szeret. csak ne akarj mindent komolyan venni, mindenhol rendet tartani és lazíts:)
és gyakorold a tolarenciát;) az élet sajnos nem mindig úgy csordogál, ahogy szeretnénk, az eberek meg pláne nem. el kell őket viselni olyannak amilyenek.
nekem nincs igazán semmi bajom veled.. de kellett idő mire elmúlt a kezdetleges ellenszenv:) de már nincs semmi baj.:D
nincs kedvem olvasni. megyek aloha
én életemben kb 3szor égtem le. és kb 4szer kentem be magam naptejjel;)
nekem már csak 4 van a 9ből..:D:D
végre egyszer nem sátorban hanem klimatizált helységben alszok:D
ma olyan jót fürödtem a Rábában győrben a szabadstrandon... ha szolnokon laknátok és ismernétek a Damianich uszoda nevű építményt akkor lehet hogy inkánn a tiszára járnátok..
Én azon gondolkodtam hogy ha én akár egy hónapig nem lennék net közelben és írnátok ezer oldalt én akkor is visszaolvasnám. Nem bírnám ki :D
na ne mondd:S:S ez nem normális
huhh.. talán.. de most a vicceket olvasom... a kívánságműsoros az teccik:D:D
Vissza fogod olvasni a dumaládát?
nem tudtuk hogy ez lesz:D:D de az első és második este az vicces volt.
Na. Elolvastam. Hát, én nem lettem volna ebben benne, de biztos emlékezni fogsz rá egy darabig :D