Én amikor kritizálnak, meg szoktam hallgatni, elgondolkodok rajta, hogy van-e benne igazság. Lehet tanulni a kritikából is.
Most le kell lépnem. :( Sziasztok!
Ez már kicsit más megfogalmazás, de akár ez is igaz lehet.
Kimaradt egy szó. Így már talán lehet érteni. :) Hülye vagyok.
Hát igen, ebben igazatok van.
De valahogy akárhogy is, a fekete bárány valahogy mindig mindenhol én leszek észrevettétek már?
Biztos bennem van a hiba.
Szia!
Ez már kicsit megfogalmazás, de akár ez is igaz lehet.
Ami az egyiknek szemét, az a másiknak kincs.
Egyébként a macskaképes dömping régebben volt. Most már elég ritkán asszociálunk Cicamatára egy cicás képről, illetve ritkábban kerülnek be olyan képek a fórumba. :)
Lehet, hogy ami az egyik embernek gagyi dolognak tűnik, a másiknak tetszik, és kedvességnek fogja fel. Különbözőek vagyunk.
Hja kérem, azért mert valaki nem szereti a gagyi dolgokat csak nem talál rá jobb kifejezést minthogy gyerekes akkor ő felnőttnek mutatja magát? Nem értem az összefüggést, sajnálom :(
Mondom, nem megsértődni kell. Azzal nem oldasz meg semmit. Te elmondtad a véleményedet, és mások is elmondták, ők sem sértődtek meg.
Egyébként olyasmi jelekből gondoltuk, hogy "gyerekesnek" tartasz dolgokat.
Nem mondta senki, hogy bárkinek is el kéne tűnnie.
Felnőttnek mutatni? Ti mi a fenéről beszéltek? :( Én eleve nem is akarnék felnőni ha lehetne...
De ezt már nagyon unom, hogy belém beszélitek.
Ez nagyon szarul esik mindenkitől. Nem tudom honnan vettétek ezt le hogy én felnőttnek akarom magam mutatni. De mindegy, jobb lesz az nektek ha végre eltűnök innen, ugye? :(
Hát sziasztok, nagyon szerettem ezt a fórumot, tényleg jó volt.
A raklapos macsek szerintem is aranyos, és jó a kép is. A másik olyan kis meggyötört, szegény. :(
Nem kell féltékenynek lenni Cicamatára. Ő a fórum cicája. :)
Igaza van dödinek, nem kell elsietni azt, hogy felnőttnek mutassa magát az ember. Aki felnőtt, az meg már gyerek szeretne lenni.
Ezen nem megsértődni kell, hanem elgondolkozni. :)
A horoszkópom szerint ma pesszimista hangulatban kellene lennem...
Üdv mindenkinek!
Én is úgy értettem. Su, én mire fogjam? :))
Mostanában mindent elrontok :( Én vagyok már itt a feketebárány...
Okoskodó
A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.
Akkor ti valamit nagyon félreértettetek.
lehet, hogy csak kommunikációs probléma, de nekem is úgy jött le mint dödinek. majd ráírjuk a generációs szakadék számlájára:)