Na ugye hogy milyen aranyos. Elvileg direkt neked volt szánva, csak nem mondtam mert gondoltam rájössz...
Amúgy te nem értesz engem én meg nem értem dödit.
Csatatér? Dehogy! Én csak azt csinálom amit mindig csinálni szoktam, és sosem tanulom meg hogy nem kellene csinálnom: véleményt nyilvánítok.
De abbahagyom. Ha rosszalkodok még a végén eljön értem a Manbearpig. :)
Ismét egy csatatérre csöppentem?:(
Ne haragudj de egyetértek dödivel. Senki sem mondta rám, hogy girhes macska, férges macska, lábatlan macska, kopasz macska... stb. lennék. Ha jól emlékszem egyedül Te írtál valami olyat, hogy reméled az úton elütött nem én voltam...
Neked nem is kell örülnöd a cicás képeknek, elég ha én örülök. Csak hát Neked is van kettő, tehát biztos szereted őket, akkor nem tudom mi az unalmas számodra bennük. Ne haragudj, nem értelek.
Nem nagyon van időm mostanában jönni, meg lassan kedvem sem lesz. Megnéztem az általad beszúrt képet, aranyos. Jól elbújt a raklapok között. :)
Ezt most nem értem... Az egyik hogy én felnőttes akarok lenni? Pont én aki mindig azt szoktam mondani hogy örök gyerek maradok. A másik meg hogy féltékeny... mire???
Ezeket magyarázd már meg légyszi.
He? :S
Ez most hülyeség volt.
ugye? Ne is sajnáld magadtól a fincsi tejet..igyál annyit amennyi belédfér ;)
Tudod én e téren igen kifinomult vagyok,és már ránézésre megmondom,hogy nőstény vagy sem! :P
Gyerekes? Nemhiszem. Inkább Te vagy/akarsz "felnőttes" lenni, de hidd el korán lesz még ahhoz.
Nem kellene annyit féltékenykedni!
Persze, ha én beszúrok egy macskás képet amit én készítettem azt senki le se szarja, csak nagy ritkán, a többi gagyi cucc meg ami csak innen be van linkelve egyből így cica úgy cica.
Girhes macska, férges macska, pöttyös macska, kockás macska, hosszú macska, rövid macska, görbe macska, lábatlan macska, kopasz macska nekik mind te vagy.
Ez van. Én nem örülnék neki, de ha téged nem zavar...
Ez miért zavar Téged? Engem nem zavar, szerintem aranyos. Én minden cicás képnek örülök. :)
:D Igen, tényleg. Meleg van, akkor kell a tej. ;)
Honnan tudod hogy a képen lány macska van? Meg Harimata hány színű még? Szóval érted. Ha fehér, ha szürke, ha kicsi, ha nagy, ha hím, ha nőstény, ha öreg, ha kölyök, mindegy, minden macska Harimata. Ez olyan gyerekes. És nem mellékesen szerintem unalmas is...
Lehet.
Ilyen nagy melegben jól esik egy kis hideg tej:)
Szerintem is érdekes. Ezért gondoltam hogy megosztom veletek is.
van ahol meg 50-60. egyébként a legtöbb másolton is rajtahagyják
Tudtad ezt?
Több csirke él a Földön, mint ember.
Na neee. Ezt töröld ki a fejedből és valami pozitívabbra gondolj.