Így igaz. :-) :-( Ha az ember nincs résen beüt a baj. Hogy lehet így optimistává válni? Sehogy. Max beletörődni lehet.
Nem történik? És az, hogy egy adott nap nem lépsz bele a kutyagumiba, vagy a családod tagjaival nem történik semmi rossz (esetleg még jó is történik velük), vagy elsőre átmész minden vizsgádon stb??
Így van! Teljesen egyetértek. És ugye amikor megdicsérnek, hogy milyen jól megy valami, akkor is kihagy a figyelem, és egyből olyan történik, aminek nem kellett volna.
Beraktam könyvjelzőnek, el fogom olvasni.
Gondolod? Csak emlékszel rá, hogy milyen életed volt eddig.
Még önbizalom kérdése is a dolog, de a korábbi tapasztalat is számít.
Alapértelmezett hozzáállás (3x dupla betű) - ez egy nagyon jó kifejezés. Felírom. :-))
Lehetne mondjuk optipesz, egy kicsit ez is meg az is, körülményektől függően. :-))
:-) Köszi! A kocsi cipeli. Kevés lett volna egy-két szatyor.
Egy Athina nevű 21 éves blogger hölgy egyik írása megtetszett és szerintem egy kicsit ide illik az optimista-pesszimista témába ami most van...
Le lettem szólva.... A melegtől lehet fuldokolni, de nem tetszik a fullasztó gyönyör akkor sem. Oximoron vagy micsoda.
Nem értünk a művészethez. Ezért vagytok ti. :-P
:-))) Ugyanmár, puncsika, még 3 óra sincsen. ;-D Ha meg nem vagy álmos, majd lefárasztunk, és akkor sikerül egy jót dumálni, és még aludni is tudsz majd. :-)
Ah, nem értesz te az irodalomhoz.... :-P
Nem fuldokolsz a melegtől, amikor tűz a Nap? És nem gyönyörű a vibráló forróság??
Ah, férrrrfiak :-PPPPP
Nem szoktam rágódni, de nem számítok mindig jóra. Ha valami jól sül el, annak örülök. Néha optimista vagyok, de nem az a jellemző.
Köszi a linket!
Pont most akartam elmenni csicsikálni. Nem mintha álmos lennék... :-))
Igen, végülis előre megítélés, vagy alapértelmezett hozzáállás.
Arra nem ismerek szót. Semlegesség... :-)
Sziasztok!
Fullasztó gyönyör? Ez ám a képzavar.... :-S Nem túl szép kép.
Engem már kiszögezett az élet. De nem is egyszer. Nem tudtam mosolyogni. De csak amíg meg nem szoktam hogy ez van.
Ezt hallgassátok:
"...a Föld szívéig ledobog a Nap fullasztó gyönyöre.."
Ilyet írni! Elakadt a lélegzetem...
Oké, kiszögezlek. Lássuk tudsz-e majd mosolyogni...
Igen. Valaki szenved a keresztjétől, valaki nem csak azzal a bizonyos "kerszttel" foglalkozik hanem észre veszi a jót és a szépet is.
Csak sajnos sok ember akkor veszi észre a jót amikor már nincs...
És megint: "Nézőpont kérdése hogy kinek mi jut..."