Sajnos kell menni vásárolgatni. :-((( 2 előtt nem sok esély van, hogy visszaérünk. :-S
Én állandóan vigyorgó sem vagyok, és nyekergő sem. Inkább pesszimista vagyok, de csak csendben. :-)
"Jó étvágyat! :-)"
Köszi.
Tudod én azóta vagyok optimista mióta láttam a Brian élete c. filmet.
Ezt majd olvasd el ha esetleg nem ismered, és gondolkozz el a szövegen.
Szerintem mindenkinek rá kellene jönnie hogy az élet túl rövid ahhoz hogy a mócsingján rágódj.
Jó étvágyat! :-) Lehet, hogy még leszek.
Persze. Az fontos, hogy az optimizmus mennyi ésszel társul. Azokat az állandóan idétlenül vigyorgókat én sem bírom. De az állandóan nyekergőket sem.
Tulajdonképpen, most, hogy így gondolkodok, az optimizmus, vagy a pesszimizmus a dolgok előre megítélését jelenti, nem? Ha nem ítélünk előre, hanem elfogadjuk a dolgok menetét, azt, hogy hívják?
Hülyén jártam... Van scannerünk, de a gépemen nincsen printer port, és nem tudom csatlakoztatni. :-S (még régi a scanner, nincs rajta USB) Így olyan, mintha nem is lenne...
Szia! Megyek.
Gyorsan megy a tekercs ellövése... Csak nyomkodni kell a gombot. ;-) Ráér, csak ne felejtsd el.
Nem véletlenül vesz mindenki DC-t. Divat és sokkal kényelmesebb is.
:-D OK. Így fogok cselekedni. Mindjárt ki is próbálom, bár még nem füstöl. De gyakorolni kell... :-) Mennem kell ebédelni... Leszel még 1 óra múlva kb? Ha tudok, jövök majd.
Nincs digitálisom, meg kell várnod, amíg ellövök egy tekercs filmet. :-((
De lehet, hogy majd veszek egy olcsót, mert a sima képekhez akkor meg egy scanner-t kellene vennem. Majd körbenézek az üzletekben.
Vagy akinek nagy az önbizalma, az hajlamos optimistábbnak lenni. Á, nem tudod, milyen jó, amikor valamire nem számítasz, hogy sikerül, és mégis... :-) Az is öröm... :-)
Nem óvatlannak, inkább túl bízakodónak gondolom azt, aki optimista. Persze vannak fokozatok, mint mindennél. Biztos a realista világkép plusz egészséges optimizmus a legjobb kombináció.
Akkor ha elkezd füstölni a füled, gyorsan tömd be!!! :-)))
Van digitális fényképeződ, vagy majd egyéb trükkel megoldod? Hadd csodáljuk meg a képek témában a compi asztalodat! :-)
Nem tudom mitől függ. Talán születni kell vele. De lehet tanulni is. De ha összeveted, hogy egy optimista mennyit csalódik, és egy pesszimista mennyi mindentől fosztja meg magát, azért, mert eleve lemond.
De az optimizmus nem jeleni azt, hogy óvatlan is az ember. Nem üsszekeverendő a kettő.
Nekünk pont olyan burkolat van rajta, ami úgy néz ki, mintha a fa erezete lenne. Nekem tetszik. Kíváncsi vagyok a művészeti alkotásra. :-)
Ó, hát én elég sokszor jártam Pesten, és mégis eltévednék, ha nem egy megszokott helyre kéne mennem.
Az az. Én nem szeretem. Nekem sokkal szebb, amikor látszik a fa erezete. Majd csinálok róla fotót, ha megalkottam. :-))))
Régen jártam pesten. Azóta biztos sokat változott az ottani világ. Eltévednék...
Egyértelmű, hogy jobb annak lenni. De a beállítódás vajon mitől függ? A korábbi élettapasztalattól?
Az optimista csak negatívan tud csalódni, míg a pesszimistának lehetnek kellemes meglepetései. :-)
Ha felszáll a "mérőfüst", akkor szegény chipeknek vége. Igen, ha a chip elfüstöl, akkor vége.
(magyarázás a poén halála, mindegy)
Optimistának jobb lenni. Hamarabb feláll a buktából az ember. Meg szebb dolgokat vesz észre a világból, mint a pesszimista. Tud örülni.
Az a lényeg, hogy remekbe szabott legyen majd. ;-) A funérlemez a préselt, ragasztott forgácsból készült lap? Nem rossz az, csak legyen valami szép burkolat rajta.
"Itt egy csomó mindent lehet kapni."
Ez igaz nálunk is.
:-) Hát, nem bizony.... Csodálni lehet őket. De talán igazuk van. Idővel talán ők is realistákká válnak.