Persze. Faragott lába lesz, tiszta fa. Utálom a funérlemezt. A design-t még nem csináltam meg teljesen, de ott lesz minden.
Itt egy csomó mindent lehet kapni. Csak össze kell rakni, pácolni meg lakkozni. Vannak szerszámaim. :-)))
A chipek füsttel mennek. Ugyanis, ha kijön belőlük, akkor tönkremennek. :-)))
Az optimista az az ember, akinek még az élet elvonókúrája sem használ. :-))
Be nem állt a szája? Hát.... a nők már csak ilyenek. ;-) De nem baj. Mi is magyar ebédet szoktunk enni. Tegnap előtt lecsó volt. Nyammmmmmmmmmmmmmm! :-))
Lesz egy kis barkácsolás a bútornál? Magad csinálod, vagy asztalos? Az egyénre szabott bútor a legjobb. Nekünk is olyan van a PC-nél. Van már terv, milyen lesz?
Igen szegényes.
Hogy mivel mennek a csippek? Hát a te két lábaddal!! :-D
Okoskodó
Lehet, hogy hosszú távon a pesszimistának van igaza, de azalatt a táv alatt csak az optimista élvezi az utazást.
ftcsrac, ez neked szól. Na, meg nekem is. :))))
A főnök nagy gáz lett volna.:-)
Az volt a meleg helyzet, hogy pont akkor hívott mikor bejelentkeztem, és ezért majdnem lemaradtam rólad. Be nem állt a szája, de jó fej. Át fog jönni, én csinálok magyar ebédet, meg sütit amit hazavisz a családjának. Imádják a magyar sütiket. :-)))
Ő meg elvisz engem kocsival megvenni a fát a compi bútorhoz. :-))
Egyébként minek szólt? Annak, hogy elkerültük egymást, vagy a közölt dolgokat értékelted egy szóban?
:-) Köszi! :-D Tudom, hogy nincsen. És két té. Az angoloknak olyan szegényes a káromkodásuk. :-)
Apropó, tudtad, hogy mivel mennek az IC-k (chipek)?
Abban nincs h betű, te mamlasz :-PPPPPP
Kopik a csipsz? ;-)))
Meleg helyzet az, hogy egy kolléganő hív? Hát még ha a főnök.... :-S
Majdnem egyszerre írtunk... Nem, nem bontási hulladék. :-)
Huh, ezt megúsztam.......
Meleg helyzet volt. Kolleganőm hívott.
Puncstorta a telefonon? Nehogy összemaszatold! :-)
Ne menj el, telefonon hívtak...
Boldog névnapot minden Apollónia nevű olvasónknak!
Biztos van annyi, mint mondjuk Lukrécia, Abigél vagy Ottokár. :)
Itthon? :-) Talán van, de már csak délig, illetve nálad 8-ig. Meg majd utána.
Szia!