Jó nagy az ingadozás! Tegnap olvastam, hogy a kajla minóg nálatok fogja a visszatérő koncertjét tartani. Ugye milyen jó? ;-)))
De akkor miért nem zavart senkit mikor ftcsrac mondta?
Darwin-ban nem. Tasmániában még hó is van.
Azért jobb, mint Mo-on. Itt nem megy 0 alá a hőmérő higanyszála. Napközben meg 20-ra is fölmegy. Kora tavaszias idő.
:-) Egy idő után immunisek leszünk az ilyenre.... Ha egy kicsit többet mondasz róla, akkor még zavaróbb, hogy nem árulod el. Még gyakorolj egy kicsit! :-))))
Én másmilyen fűvel is szórakozom néha. ;-) A teázás az jó. Én is azt iszom egész nap.
Onnét lejjebb már nem tudsz csúszni. Ha csak nem a lépcső előtt ülsz. ;-)
Jaj, képzeljétek! Ma akkora dolog történt velem, hogy nem hinnétek el. Én sem hinném, ha más mesélné!
De sajnos titokban kell tartanom.....
Így jó lesz? ;-DD
Azért nem gondoltam volna hogy Ausztráliában olyan hideg is szokott lenni.
He-he, itt ülök a hősurárzó előtt. Füvezni meg én is szoktam....teafüvezni. Csak egy kicsit lejjeb csúsztam. Most már a földön ülök, nem a telefonkönyvön. :-))
Ez nem mézesmadzag. Nem írtam semmi olyat amit még nem olvashattál itt a fórumban.
Gondolod, mi nem tudnánk ilyen mézesmadzagos játékot játszani veletek? Nekem mondjuk nincs kedvem hozzá....
:-DD Azt babusgatni? Inkább megfőzni, és széttaposni. :-)
Egyébként csak azért mertem megemlíteni mert maga ftcsrac is mondta már a fórumban hogy van egy dolog ami örökre optimistává tenné.
Neeem, nekem tetszik a bidi. Arról nem lehet kitalálni, hogy miről van szó, és jobban lehet babusgatni. :-))
Okoskodó
Van aki füvezik, van aki fázik.
Igaz ez, messzi kenguruk földjére szakadt hazánk fia.... akarom mondani lánya? :-D Vagy most nincs olyan hideg?
Az csak azért volt hogy kínozzalak vele :D
:-)) Tipped lehet rá azért még. Nekem is van. De az is full top mega secret. :-D
Erre vonatkozott a mondatom első része.
:-)) Nem, pudingot nem vettünk. :-) Van itthon elég. Majd főzök is a hétvégén. Biztos lesz egy kis ingerenciám hozzá. :-)
A bipodis tudományosabban hangzik, nem? ;-))
Sajnálom. Ha valaki megoszt velem egy titkot akkor azt magamban tartom.