Húha! Akkor túlbecsültem. Akkor bocsánat a zebráktól! :( :D
Ez jóóóóóóó!!!!!
Little piece of sh............
Szerintem egy zebra intelligensebb élőlény mint ő...
:D Nagyon.... Győzike nagyszerű ember.... Illetve nem, embernek nem az, de ha zebra volna, akkor egész értelmesnek tűnne. ;)
Idézgető
Ahányszor a homokozóban játszottam, a macska mindig megpróbált betemetni.
- Rodney Dangerfield
:DDD
Á, az tök mindegy, olyan nagyszerű emberrel mint Győzike úgysem lakhatsz egy településen... most írígy vagy rám mi? :PP :D
Tudom, ő az ausztrál rút kiskacsa. Legalábbis hallottam ilyet szegényről.
2 népnek? Akkor több sikerélménynek tudtál örülni. Nekünk nem volt nagy aranyeső. Az egyik bajnok épp a településünkön lakik, és egy második is. :-) Szóval itt a legnagyobb az egész országban az egy főre jutó érmek száma. :-DD De az titok, hogy ők kik....
Én a feketeteát tejjel iszom. Egyszer gyerekkoromban kipróbáltam és megízlett. A mentateába is rakok tejet néha. A gyümölcsösökbe nem.
Hát igen, a laptopot nem lehet bővíteni.
Én néha ittam már tejjel a teát :D Szerintem tök finom.
De hát én előző életemben angol voltam ;)
Rendes gépet. Ebbe biztos többminden fér. Hordozgatni meg úgysem akarom. A laptopos netkapcsolást drágának találtam.
Nyírni szoktam, a kaszás az Cicamata oktatója....
A gyümölcsös teáknak jó az illatuk, de az ízük nem. Borsmentát szoktam inni. Natúr iszom, cukor és citrom nélkül. De azokkal is finom. Tejet nem raktam még teába, meghagyom az albioni lakóknak. :-)
Sok magyar van kint Ausztráliában. Nekem is van egy csomó ismerősöm ott. Vannak akik néha hazajönnek M.o-ra.
Kajla minóg ausztrál, úgyhogy naná, hogy itt koncertezik.
Mielőtt kijötten nem tudtam, hogy melyik szinész vagy énekes ausztrál. Tök érdekes így utólag felfedezni ezeket. Most már a "hazám" szülöttei. Olimpián is két népnek drukkoltam.
Cicamata, itt egy hír Neked.
"Csillár esett David "bongyorhajú májki" Hasselhoff fejére a londoni West Enden található Sanders hotel mosdójában."
/Exit/
Kórházba szállították, ugyanis a jobb karját össze-vissza vagdosták a szilánkok. Rövid időn belül távozhatott a kórházból, mert nem voltak túl súlyosak a sérülései.
Huh..... Megúszta májki. Kész szerencse. :)
(az epitethon ornans nem az újságban volt. :)
Tényleg amúgy laptopot vettél vagy rendes nagy gépet?
Tudom, összegereblyézed a kertben, a kaszálás után. :-P
Most éppen peach/mango-s teát főztem. Neked milyen van? Gyümiseket is szereted, vagy csak a sima feketét? Tejjel iszod, vagy citrommal?
Nem, a lépcső messze van, ne izgulj, maradok még. ;-)
Mindegy. Ő dolga. Egyébként ugyanilyen zavaró volt akkor is, és puncs és én biztos, hogy szóvá is tettük, hogy ha nem beszél róla, akkor nem kell megemlíteni sem. De ezen aztán nem veszek össze. Ha így jobb... :)