Mi lesz a gyerek, ha a süni a kígyóval?
Szögesdrót.
:-)) Köszi, semmit. Elég a dicsőség, hogy ilyen profin kitaláltam. Hát, meg kell hagyni, tehetséges vagyok időnként gondolatolvasásban. :-D
Érdekes körülmények között foganhatna egy ilyen jószág. ;)
Nem érzékeny pont. Csak a klasszikus férfi-női "ki mire jó" vita része. :-))) Én is csak viccből írtam. Illetve még abból sem. :-) Hiszen, nem mondom....
Mondanád, ha komolyan vennéd, amit írtam. ;-)
Húha, úgy tűnik érzékeny pontra tapintottam. Inkább visszaszívom, jó? Jóóóóóóóóóóóóó???????
:-) :-) :-)
Igazán vidám álmaid vannak! :-S De egész jól túlélted mindig, vagy sok életed lehet. Minden napra egy. :-)
A lottó számokat nem megálmodni, hanem megbundázni kell, ha vannak megfelelő ismerősök.
Te, engem már leszúrtak, lelőtek, lenyilaztak, vízbe fulladtam, üldöztek, öööö több most nem jut eszembe. :-) De bezzeg a lottószámokat még nem álmodtam meg. :-(((
Szomorú tapasztalat lehet. Erre azt kéne válaszolnom, hogy a nők meg csak a házimunkákra, és egyéb elfoglaltságokra jók. De nem mondom, mert nem így van. :-)
Nem egy biciklire gondolsz éppen? ;-)
Hogy lehet ilyen álma valakinek?? :-( A bejelentkező lap biztos mindig az ember anyanyelvén van, nem kell aggódni, nem fogsz majd japán nyelvűt kapni. :-)
Oké, gondolok. Most! Találgathatsz! :-)))
A könyv angolul van, de szerintem minden nyelven beszélnek. Egyszer mikor azt álmodtam, hogy meghaltam, fölrepültem és a menyország olyan volt, hogy angolul kellett a bejelentkező lapot kitöltenem. És lekezdtem veszekedni velük, hogy én nem az angol csoportba akarok kerülni....
:-D Igen, enyhén szólva is azok. Aki így bánik egy pasival, az nem számíthat sok jóra.
Gondolj egy nyekergő biciklire, és majd kitalálom. :-)
Lefordulok a padlóról.....szakszerűtlen, mi? :-DDD