Én még csak nem is szoktam látni ilyen újságot, nemhogy kinyitni.... Ő talán olvas ilyeneket. Vagy minden érdekességről értesül az ftc.hu-ról.
Már nagyon kókadok. Mingyá kidőlök. Itthagylak jó?...
:-D Aha, a te érdemed..... Nem lehet, hogy látták, hogy nőnek lesz? ;-)
Dinnye? Az a legfurcsább, hogy van ilyenkor nálatok... Ezek finomak, bár a körtét nem szeretem, de meg tudom enni. :-)
A sütőtök az jópofa, hogy zajos, ahogy sül... A tökből készült dolgokat nem csípem. A tökmag viszont finom.
Ez jó. Szegény Ződ....Tudod mit? Ne nyissuk ki! És akkor Ződ is boldog lesz. :-))
Biztos női gép, női megérzéssel. Vásárolni tudni kell. :-)))
Kiesés Viccek / Sport
- Miért nem szabad kinyitni a Nemzeti Sportot?
- Mert akkor kiesik a Fradi.
:DD Ez biztos nem ftc kedvenc vicce. ;)
Körte, dinnye, alma, nari, banán. Most nincs olyan sokféle. Elvégre tél van. Meg lehet veszek sütőtököt, azt szeretem.
Az sem tudja, aki szívja. Csak megszokás, vagányság, bizonyos baráti körökbe belépő. Valami ilyesmi lehet. De biztos zavarba jönnek a dohányosok, ha nekik szegezik a kérdést.
Összekeverted az okot és az okozatot. Akkor homokozik, amikor frissít.
Az sokkal egészségesebben hangzik már. Milyen gyümölcsöket?
Biztos. :-) Érdekes lenne, mert csak akkor tudhatod, hogy van új hsz, ha újra letölti az oldalt a böngésző, vagyis frissítesz. A gépednek talán van 6. érzéke....
Megyek is, de most nem csokizom. Gyümölcshadakat fogok venni.
Láttad ezt?
Kíváncsi vagyok, mit írnak majd, hogy mi a jó a cigiben. Mondjuk a gyáraknak más jó, mint az embereknek. :-S
Tudod mit vettem észre? Ha valaki elküld egy hozzászólást a kurzor-nyilacskám melletti homokóra felvillan egy pillanatra. Elég ekkor frissíteni az oldalt.
Kifogy a raktár hétvégére? Akkor reggel mehetsz majd vásárolgatni. Ha iszol valami cukros lötyikét, akkor talán elmúlik az éhség. De kibírod. :-) Egy nő ennél többet is kibír... Csak mi férfiak vagyunk olyan kényesek. :-D
Tudtad ezt?
Egy átlagos villám 5-10 centiméter széles, és 3 kilométer hosszú.
Na, végre valami értelmes dolog is bekerült! :-)
Nincs se csoki, se guba. Mindent megettem. Nem fogok enni, mert akkor tuti nem lesz alvás. Inkább éhezek, majd elmúlik.
Vettél azóta csokit? Vagy még mindig mákos gubán élsz? ;-)
Ilyenkor nem egészséges enni, mert hízlal állítólag.