Idézgető
A gravitáció nem tehető felelőssé, ha valaki szerelmbe esik.
- Albert Einstein
:D
Ez akkor kivétel, ha a 3 méteres kigyúrt állat ül be eléd, akinek legalább 3 szék kéne...Akkor se jobbra-se balra:D
Kb 2 hete jöttem rá, hogy Hakkinen komolyan nyomja az autóversenyt. Szerintem a Forma1-ben jobban ment neki.
Okoskodó
A mozi az a hely, ahol sok mindent láthatunk, ha a figyelmünket nem azzal kötjük le, hogy mi látható a vásznon.
:DD
Hát... örülök hogy tetszik :)
MSN-re nem jössz?
A betűszínt észre is vettem, és nagyon jól esett:D
Még a betűszínre is ügyeltem :D
Nagyon izgultam hogy tetszeni fog-e, melóztam vele egy csomót (mint te a sassal) és örömet akartam szerezni, jó hogy ez sikerült :)
Igen, komolyan tetszett. A nyuszik nagyon aranyosak, a jobb oldalit meg is szerettem:D ;)
Ó, elolvadok :D
Tényleg tetszett? Ennek örülök! :))
Na visszaolvastam.
A mailt nagyon nagyon köszönöm, nagyon jó érzés. Nem tudom szavakban kifejezni, kapsz érte egy virtuális ölelést! :) Nagyon aranyos vagy! :) Köszi!
Na és? Mi van akkor ha sokat beszélsz? Az a jó! Hát miattad ülök itt! :)
Csávó.
Ez nemtudom hogy jött ki:S Csácsó:D Az új szleng.
Nem. Az a jópár tucat 100% FRADI minden infót biztosít;)
Amúgy jó vicc, de ezt minden csapattal el lehet játszni :D
Sokat beszélek..tudom.
Ez hülye vicc. Most is 5.-ek lettek.
Jó 6. lett, de ugyanannyi pontjuk volt, mint az 5.-nek, csak azok 1-gyel több gólt rúgtak.
Én álmomban mindig leesek egy nagyon hosszú lépcsőről...
Jó neked. Én mindig szép lassan halok meg. Egyszer agyonvertek, az nagyon rossz volt. Meg egyszer azt vciceltem az álmomban, hogy én öltem meg a királynőt, és rögtön agyonlőttek. Na az jó volt :D
Én tudom hogy beszélnek az Angyalok, és az nagyon szép:))
Egyszer olyan lusta voltam, hogy ne makartam levegőt venni. Azthittem, hogy örökre úgy marad, de aztán jött reflexszerűen az egész folyamat:DD