Szegény Kuki, már élelmiszer is készül belőle.
Kicsit érezhető a terrorista feeling, A városkánkban található rendszámok tetszenek nekem.
COW, FHM, APA, IDE, GTA...
Apám rendszáman agyon jó.
Amerikában jól lehetne vele keresni, árveréseken már azért milliókat adtak, ha a neved kezdőbetűje benen volt a rendszámban.
A számokat pontosan nem tudom ,de a betüket igen.
IRA
Öhmmm :) Bár nem udom mit keres a sivatagban.
Most hazudtál, mert Negro kifejezetten csúnya :D Persze attól még aranyos és szeretem :)
Jó éjt!
Értem. Drukkolok neki, hogy meggyógyuljon. Szép cica. :)
Sajnos le kell lépnem. Aloha, jó éjt. :)
Nem vészhelyzet, ez egy lassú, de annál komolyabb folyamat. Nem tudom mennyire vagy tisztában a macskákkal biológiailag, a macskának fontos hogy ürüljön a füle, de neki nem tud olyan természetesen mint a többinek. Na ez volt az ok, de nem tudtunk segíteni rajta, pedig nem egyszer voltunk állatorvosnál vele.
Most meg ha így marad a füle akkor ugye nem csak szépséghiba, az még hagyján, de így még annyira sem ürül a füle mnt eddig.
Akkor azért annyira nem komoly a baj, ha még nem vitted el nem? Úgy értem nincs vészhelyzet ugye? Szegénykét sajnálom. :( De hátha meggyógyul a füle, az fontos a macskáknak. :)
Még nem, de már itt van az egyik új állatorvos, 4-en lesznek, lesz éjjel-nappali ügyelet, már kész van a rendelő és állítólag nagyon szép váró van, meg a rendelő is modern meg jól felszerelt. Sajnos ki kell majd próbálnom az új rendelőt. Még nem tudom mikor viszem szegény Negrot. :( Nem nagyon csípi az állatorvosi vizsgálatokat és kezeléseket...de muszáj lesz.
Épp most olvasgatok vissza, azért haladok. :)
Hogy van a cicád? Voltál vele orvosnál?
Tudtad ezt?
A kutyák szimata 20-szor jobb az emberekénél.
Én ezt tudtam :)
A sasok látása meg 8-szor jobb.
Amúgy te visszaolvastál? Csak mert neked nagyon sokat kellett:D Csak kíváncsi vagyok hogy sikerült-e.
Ó de sajnálom... na jó nem is annyira. ;)
Ezt nézd meg:
Én itt vagyok, bár nem engem vártál... :)
Ez most olvastam, nekem tetszik:
- Te! Tudsz angolul?
- Tudok.
- Akkor mondj valamit.
- Kakas.
- Ez magyarul van.
- Igen, lefordítottam neked.
No lám csak. Egyedül maradtam.