El se kellett volna kezdened, mert most már furdal a kiváncsiság. :-)))
A bidi, természetesen. :-)))
Ez jó! Ez tetszik! Nagyon sziporkázol ma! Sok pudingot vettetek? :-DDD
gradU, majd ha elolvastad amit linkeltem, majd írj véleményt.
Esély? Van. Csak ő gondolja úgy hogy nincs. De innentől a dolog Top Secret, nem óhajtok többet mondani az ő magánügyeiről.
:-)) Mármint az, hogy goni vagyok, vagy a bidi?
Ez mindenre jó kifogás... :-PPP
És az mennyire lehetetlen dolog? Van egyáltalán esélye rá? Vagy olyan, mint a lottó 5-ös?
:-) Nem volt elég a bipolarból? Abból a rendetlenkedés féléből? (disorder) :-S Juj, de gonosz vagyok! :-))
ftcsrac, mint örök bizakodó?? Hú, az lenne ám a Pál-fordulat. :) De hajrá ftcsrac! :)
Nem tudom, hogy van-e ilyen ember. De én erre szeretnék orientálódni. Vagy legalábbis közelebb hozni a bipolar két végét. ;-)
Nem az gond nála. Csak van egy dolog amire nagyon régóta nagyon vágyik és amíg ez a dolog nem jön össze neki addig semmi jót nem tud értékelni. De nekem megmondta hogy ha az meglenne akkor örökre optimista lenne.
Pedig akkor is ugyanazok történnének vele mint most...
Nem ismerem személyesen, nem tudom, milyen élete van. Aki ismeri, az biztos tudja, mennyi jó vagy rossz történik vele. Sokszor talán csak nem látja meg a jót.
Szerintem Ződnek már csak a bajra van kihegyezve a füle. És azért, mert, ami másnak természetes, azt neki észre kell vennie. Neki a jó nem természetes, mert ritka vendég nála. Szar ügy.
Optimistának születni kell. Vagy ha már jó úton jársz az optimistává válás felé, akkor már nem akadsz fenn az ilyen apró szívásokon. :-)))
Van olyan ember, aki nem számít se jóra, se rosszra? Az elég érdekes.....
Az ember életében a jó és rossz történések hullámozva váltakoznak. Tavaly egyszerre egy csomó jó dolog történt velem, már tudtam is hogy most valami rossz jön. Egy hét múlva meg is halt a papagájom akit nagyon szerettem. Aztán kiszomorkodtam magam és az élet - megy tovább...
Ne írd fel, csak hülye műszó, amit kitaláltam. A default szóból. :-)
Optipesz? Akkor olyasmi vagyok. :-) Egyszer ez, másszor az.