Én csak egy adott bizalmi szint felett nem feltételezek rosszat valakiről. Szerintem nem egy észlény kitty. Valószínűleg 20-30 év körüli lehet, és imádja, ha felhúzzák magukat a hülyeségein. :)
Én is megyek. Jó éjt mindenkinek!
ftcsrac hiányzott hogy nem volt itt :((
Sanyinak, már annyi mindennel kell védekeznie, hogy nem jutna ideje a vicclapra. Nagyon leleményes és ötletes a mai fiatalság, de igyekszünk nem lemaradni mögöttük. .PPP :)
most viszont ellépek haza.
gúdnájt mindenkinek
De a Vicclapon szinte mindenható vagy, nem?:)
Mindenható, sajnos nem, de nem is szeretnék az lenni. Túl nagy fegyver lenne az egy halandó ember kezében.
remélem az nem az apjuk agyát örökölték, hanem az anyjukét:)
Ez történik, láthatod, csak variálja őket, meg újabb és újabb emilcímeket gyárt. Én tuti elunnám egy idő után, akár milyen kitartó vagyok. :)
mondjuk nemtom milyen a progi, de én eleve beletenném, hogy bizonyos karaktersorozat ne lehessen az új regisztrációba se. persze ez sem 100%-os megoldás
Könyörtelen? :D Húha, M.V.= Mindenható Virág ;) Vagy Mérges Virág :)
én azért nem gondolnám, hogy hülye lenne. kicsit bolond, de meglehetősen finom és öntdatos gondolkodásra vall ilyen tréfát űzni. persze az sem kizárható, hogy teljesen degenerált és azért csinálja, de én nem szoktam elsőre senkiről rosszat feltételezni.
Erről nem tudhatott, sőt, asszem, valami hasonló gyereknek vél mind a kettő engem is. .DDD
Hú, de okos család vagytok! A lányaidban meg talán összeadódik a két iq érték, és őket már mérni sem tudják majd. :)