Hát az. Egy ember intelligenciáját igazából úgy lehet lemérni ha beszélgetünk vele. Abból minden kiderül.
Engem érdekel a véleményed. Jobb ha ilyen vagy mint mikor csak a beküldött dolgokról lehet veled beszélni:)
Úgy rémlik, hogy volt pár lexikális jellegű kérdés is azon a teszten, de nem biztos... Logika, térlátás (ez a nőknél általában gyengébb), ilyesmiket tesztel, és a monotonitás tűrést is... Eléggé unalmas egy teszt...
De csak addig, míg atiat is túl nem lő a célon, mint kittyke, oszt ki lesz tiltva. Kittyke, ma ki lett, de visszapróbálkozott. Egy hsz erejéig, fenn is tudott maradni.
én akkor több hasonlót is csináltam és átlagoltam. egy mérés nem mérés:)
sok esetben a műveltséghez is köze van a kérdéseknek. ráadásul sok esetben olyan állítja össze akinek alacsonyabb mint az aki kitölti. én utálom azokat a kérdéseket, amiknek szerintem több leheséges megoldása is van, de a kérdés kiagyalója szerint csak 1.
ráadásul már van EQ és AQ teszt is, ami talán összességében adna képet egy emberről. de persze nem ad.
szóval én sem tartom nagyra ezeket, de ha ott már előkerült a téma, gondoltam bosszantom a népeket:)
Meg a tudásnak is van többféle fajtája. Pl. az IQ nem a lexikális tudáson alapul. De akinek nagy a lexikális tudása annak nem feltétlenül jó a logikája, szóval összetett dolog ez...
Nem kisgyerek Su. Ez tény. :) Viszont sportot űz atiat bosszantásából. :))
Szerintem is az idő függvényében biztosan szigorúan monoton csökkenő függvény lehet, kisebb ugrásokkal. :D
Ugye? Szörnyű nekem...
Én is azon az ország tesztjén mértem meg. Nekem 14 évesen volt 130 ott ahol neked felnőttként 145.
Biztos buta vagyok :(
Mikor itt olvasom SU hozzászólásait, érzem, hogy nem kis kölök, de a képeknél, meg egyebeknél, ezt meg szoktam kérdőjelezni. :)
Mindettől független, szimpatikus ő is. :) Már ha érdekel a véleményem valakit. :)
Egyszer egy pszichológiai könyvben olvastam az iq-tesztekről. Leírták, hogy hogy találták ki. Nem tartom sokra az ilyen teszteket. Valamennyi összefüggés van az iq és a hétköznapi értelem között, de csak mérsékelten.
ja, meg hogy többet nem ír, aztán már kb 1 egész hónapja "nem ír" :)
ilyenkor olyan gonosznak érzem magam, hogy jólesik.
legutóbb kb 2 éve "mértem"(vagy olyan körül mikor volt az az ország tesztje), azóta sokat zuhanhatott:)
:DDDD Na...asszem, ezerszer meggondolná, hogy belépjen-e. :)
Én nem is tudom hogy nekem menyi az IQ-m. Biztos nem sok. 14 évesen kitöltöttem egy felnőtteknek szerkesztett IQ tesztet, akkor volt 130. A felnőttek közt. De biztos azóta sem rendelkezek nagyobb IQ-val. Puncstorta is megmondta hogy egy buta ember vagyok...
Hát... ha nagyon fáradt, akkor talán más is lóghat. :)
Az alsó mondjuk legyen a világátlag. Jobb napokon csak átmennék még én is a teszten. :D
:) Múltkor a képeknél egyszer írtad, hogy neked 145 az iq-d... Azzal azt hiszem, bőven beférsz. ;) Amíg nem süllyedsz le a szintjükre, addig nem tudnak a rutinjukkal legyőzni.
Atiatot már az ideggörcs rángatja a sötétezésed miatt... :D És magát nyugtatja azzal, hogy nem érdekli....
Méghogy éjszakánként? Hajnalban kerül elő, tele van karmolt és harapott sebekkel, pár óráig itt van amíg eszik és alszik, aztán uzsgyi, mert várják a cicalányok;)
(Amúgy azok a pontok minek kellettek a lógó után? Mi más lóghatna egy macskának mint a füle? :P :D