Ja, olyan teszt lenne hogy megkérdeznék mit akar csinálni a fórumban meg nem ártana egy intelligencia hányadost mérő teszt sem...
Mirr-Murr biztos nem az :) Negroval rosszban van és teljesen más típusú mint a többi macska. Biztos azért mert úgy került ide hogy megmentettem az életét és egy hálás cica :)
Vagy belépés előtt kitöltetnének velük egy tesztet, ami kiszűrné a sok idióta anyaszomorítót.
Erre már én is gondoltam. Hogy milyen jó lenne ha csak a szokásos összeszokott fórumosok jöhetnének ide.
Biztos vannak a környéken még egyéb figyelő cicákok. :) Múltkor egy 2 km-es gyalogutamon láttam vagy 4-5 kémcicát. Szóval jó lesz vigyázni. ;)
:) Jaj, ne! :S :) Miattuk talán jobb lenne, ha zártkörű lenne a fórum. ;) Az felérne egy magasabb kerítéssel....
Jó hogy szólsz, vigyázok hogy Negro előtt ne adjak ki bizalmas információkat :)
Megvolt a vérfrissítés. :S De maradhatnának a régi tagok is.
Sziasztok, egér csapat! :)
:D Neki szerintem cica kémei vannak mindenhol. Psychonál Negro az egyik.... :)
Nem hiném:) De dödi is itt hagyta megint a fórumot... ő meg megint a nettel spórol? Lassan mindenki elmegy a "régiek" közül. Samy, csunyadiszno, dödi, puncstorta... lassan ftcsrac és én leszünk a két fórum veterán:)
vagy csak nem ért rá. lehet, hogy most szerelik nála a fűtést:)
Juteszembe, puncstorta a jelek szerint talált magának másik fórumot? Számomra nem lenne ilyen egyszerű itthagyni a fórumot...
Kb. 4-5 éves voltam mikor volt egy argentindogunk. Egy macska bejött mikor a kutya el volt engedve... :(
de a kutyák meg a macskát is. gondoltam nem akarta magát kutyául érezni a nyaralás alatt :)
Kutya? Az egereket a menyétek is megfogják:)
de hülye vagyok, hogy ezt hogy sikerült összehozni? szóval megijedtem. de asszem ez láccik is, mert összevissza írok:)
akkor jó, már megilyedtem, hogy a cica ideültetett egy kutyát a nyakunkra felügyelőnek:D