Le kell tiltani mindet a fenébe. Marci is addig volt rendetlen amíg 16 nickje volt. Azóta hogy megjavult... Ezek a Kitty félék azt sem érdemlik meg hogy hozzászólhassanak. Tiltsátok ki az összes nevét szerintem. Itt már csak így lehet rendet tartani.
Talán annyira nem, mert visszaélni sem szeretnék a rám bízott feladattal, de könyörtelen leszek azokhoz akinek csak ez használ.
persze, hogy abbahagyta, mert tudja, hogy kiszállópályára teheted/tettetheted. ahhoz nem elég egyenes ember, hogy így is kiálljon a "véleménye" mellett
Kitty szerintem sem zavaró. A homokozó gyerek an(n)ál inkább. :S Megérdemelne egy tiltást.
Ez így igaz, de pont a válaszolók miatt züllik le a vicclap ezen része.
Ő meg élvezi, hogy hülyét csinál a többiekből.
Sanyi is nem egyszer kitiltotta már
Csak egy pár nick a próbálkozásaiból:
Hello Kitty
Hello Kitty :)
Hello Kitty :D
Hello Kitty:)
mondjuk úgy, hogy fabatkát sem ér. csak arra jó, hogy bosszants vele másokat. amúgy az asszonynak hivatalos mensa oklevele is van, hogy 150 felett van az iq-ja és ezzel bekerült az emberiség felső 1%-a közé. mondtam, hogy nálunk otthon ő az okosabb:)
a kittike ártalmatlan. látszik, hogy hülyére veszi a népeket és ezen szórakozik. engem jobban zavarna a sok idióta aki nekiesik. sőt még időnként mosolyogni is szoktam a tettetetten naív beszólásain.
Nem, csak kezdődik a suli :D
Csak én meg baromi kitartó vagyok. .) Meglátjuk ki bírja tovább. :) Tegnap egyébként , mikor rászoltam, ő be is fejezte, csak kittyke nem.
Sikerült, biztos lett pár irigyed. :)
Azt olvastam a teszt kiagyalásáról, hogy megkérdtek egy társaságot, hogy állítsanak fel egy intelligencia szerinti sorrendet maguk között. Ezután a kérdéseket addig válogatták össze, amíg ugyanazt a sorrendet nem hozta ki...
Elég mű dolog ez. :S
Szeptember elsejével lecsökken ezek száma...
:DDD Mit ahogy én sem. .) Néha kibújik belőlem a kisördög.
Tegnap azért sajnáltam, hogy leálltam kittyvel, de már tele volt a törpöm vele. Mindegy, el is tüntettem azokat a hsz-at. :)
Igen, megbeszéltük, úgyhogy ezt hagyjuk is:)
atiat ahogy észrevettem már vagy 3-4x ki lett tiltva. de úgyis visszajön, ő győzni akar, neki ez egy verseny
Másra nem igen kaptam választ, de ezt már megbeszéltük.