Sanyi is úgy cselekedett az egyik képnél. Jól tette. Nagyon elszabadultak az indulatok.
Az info@.... cím Sanyié, :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezt most fogtam fel. :DDDD Pistiné vagyok és semmi közöm nincs Sanyihoz, úgy egyébként. .DDD
Hallottam a dpg-ről, de csak ennyi. :) Ezek szerint ott is vannak ilyen unatkozó beteg emberek... :S Szánalmas, hogy ez a szórakozásuk. Jellemzi is őket....
Bavallom, ezt én egy az egyben kitörölném, azt sem nézve ki írt a képről és ki más témában. Nem olvastam el mind, de amit láttam, az elég volt bőven
Az tökéletes lenne. Mármint a honlapos címem. :)
Hol tudunk neked szólni? Az info@.... cím Sanyié, ugye? Vagy a honlapodon található címen?
Nem tudom mennyire ismeritek a DPG levelező csatornát, de nem is lényeges. Én már akkor fenn voltam ott, mikor még Internetem sem volt, mert elég hozzá egy telefon, meg egy modem. Na lényeg a lényegben, hogy ott is megjelentek az unatkozó szünidősök. :( Már vagy 10-15 új címmel garázdálkodik egy és ugyan az a személy. Fenyeget mindenkit, hogy levélbombát fog küldeni, meg hasonló finomságokat. Szinte senki sem vesz róla tudomást, hiszen ott jóformán mind felnőtt emberek vagyunk. Ilyenkor újabb és újabb címmel újra kezdi a műsort. Már lassan tele a szűrője a madárnak miatta.
Azóta nevet váltott, de a stílusáról egyből fel lehet ismerni. (az előbb írt neve volt az utolsó)
Sokakból előhozta a beszólós énjüket a stílusával és a szövegeivel. Menjen máshová reklámozni a hajlamait! Mondjuk a nekik szánt bárba. :S
Vagy kezd tönkremenni a shift. Mondjuk a kapkodás valószínűbb. Nekem is néha olyan a smiley-m.
Mától figyelve lesz, de szólhattok is ha nagyon elszalad vele a ló.
Elseje óta "dolgozom" is, így kevesebbet vagyok itt, de figyelek. :)
Lehet. Nekem nincsenek női megérzéseim. :) Azt feltételezem néha az ilyen provokatőrökről, hogy nem gyerekek, hanem sikertelen, frusztrált felnőttek, akik így élik ki magukat. Értelemben stimmelhet az általad írt kor. :)
A linkeket nem szoktam nézni, ott nem láthattam túl sok nicket. A forró gyerek a képeknél provokálta a társaságot. Sanyi ma már törölte a hsz-okat pár képnél.
:DDDD Igen, veszem észre. :) Valami miatt ezt csinálom, már egy ideje, de nem jöttem még rá, hogy miért.
Talán hamarabb emelem fel az ujjam a SHIFT billentyűról. :)
Értelemben nagyjából mindegy lehet, de férfi gondolkodással elég furcsa lányok lennének, szóval azt tuti tőle örökölték. :)
20-30 évet én túlzásnak tartom. Nem lehet több 13-14 évesnél.
Nagyon sok küklopsz smiley-t írsz :D
Lehet túlzottan a linkekre koncentrálok, mert ott nem emléxem a nevére.