Egyébként, a tegnap említett DPG egyik csatiján, ahol fenn vagyok, ilyenkor szokott előjönni a falkaszellem és egy emberként védik meg azt akit bánt valaki, jogtalanul.:)
hezerok =heterók csak mellényúltam. :)
Az az érzésem néha, hogy mi hezerok vagyunk a mások, mert ugye a kisebbségre szokták ezt mondani.
Köszi, láttam, ott voltam előbb nem itt.Az ilyent képtelenség megszokni. Én nem így lettem nevelve és én sem így neveltem a gyerekeimet.
Miért van az, hogy egy egyszerű válasznál is azonnal az agresszió jön elő??
Hát ez az. Az hogy valaki más az azt jelenti hogy más módon él szexuális életet és máshoz vonzódik. De ezeknek már a botránykeltés és a feltűnösködés a másság...
De a legdurvább hogy lenézik a heterókat! Meg a buzifelvonulás is... ezzel az erővel kellene hetero felvonulás is...
Ha már genetikai zsákutca valaki, akkor legalább ne reklámozza mindenhol, mert csak indulatokat kelt a normális emberekben. Ha tud, viselkedjen normálisan, ha nem tud, akkor meg húzza meg magát, és ne provokáljon másokat! Ne várják el, hogy mindenki tolerálja őket!
Virág, a focis öregasszony kép alatt írtak neked egy nem túl hízelgő hsz.-t...
Az igazi buzikkal az a gond hogy elvárják hogy a társadalom ne különböztesse meg őket. Ezzel nem is lenne gond, de akkor a viselkedésük ne adjon okot megkülönböztetésre, illeszkedjenek be és kész. De ez a gay gyerek amúgy is biztos hogy csak megjátsza.
Sejtettem, hogy rá gondolsz, de azért, mert valaki meleg, vagy megjátsza, az még nem kitiltó ok..sőt...inkább megkülönböztetés és még feljelent az (meleg) emberi jogok bizottságánál. :D
Bőven elég az, ha a hsz van törölve, ha nagyon eldurvulna.
Valószínű hogy igazából nem gay, csak megjátsza az agyát. Az igazi buzik nem egy vicclapon hirdetik magukat és nem így.
azta gally gyereket, de nem kell, csak megemlítettem, hogy nem kell sokáig figyelned, ha kedélyeket borzoló hozzászólásokat vársz tőle.
Szép napot!
Kit is kellene kirúgni?? :)
akár ki is rúghatod, megint kezdi a fesztivált az álszent beszólásaival
Több, sokkal, csak éppen a munkám is több így. De egyáltalán nem bánom. Ha bírom, akkor csinálom, ha nem, akkor majd felveszek valaki mást.
Tudtad ezt?
Egy strucc szeme nagyobb, mint az agya.
De így több pénzed marad, nem?
:DDD Igen, valahogy így. :) De maradt még takarítóm, mert kettő volt. :) Csak éppen nekem a társasházak adják a pénzt a számlám után, mivel vállalkozó vagyok. :)
Szerintem igazad van. És akkor mostantól saját magadnak adsz és saját magadtól kapsz fizetést? :D
Inkább úgy mondanám, elvégeztem a dolgom, nem úgy mint az akit kirúgtam. Akár milyen szépen, vagy csúnyán kértem, nem volt hajlandó időben és rendesen elvégezni a munkáját. Sőt, képe volt azt mondani, hogy én ne mondjam meg neki, mit mikor csináljon.
Hát....közöltem, akkor elsejétől nem mondom meg.
Kicsit érdekes hozzáállás nem?? Nem az mondja meg mit kell csinálni, aki fizet érte?? Szerinted?