Így van. Még habzik is a szájuk....
Megint tévedsz. Ingyenlakás nincs már senkinek sem, max engedély nélküli lakásfoglalás az ahogy a cigányok fedélhez jutnak. Aztán meg jön a sírás rívás, mikor kipakolják őket. De sebaj, feltörnek újabb üres lakásokat és ez így megy az idők végezetéig.
Negatívumairól? Én sokszor egyet értek Tomcat írásaival. És én nem oktatlak ki, bocsi ha úgy érezted, csak azt mondtad hogy a reagálásokból vontad le azt a következtetést hogy nem jó.
De tényleg kíváncsi vagyok, mi nem tetszett neked pontosan a droidzónában?
Ez jól jellemzi a fajtájukat. Ennek az állatfajnak a neve: hangember (latinul volumanus sapiens). Amint a szemébe néznek, elmegy a fene nagy bátorsága, és fülét-farkát behúzva somfordál arrébb.
Ja? Még a végén eljön a Sátán. :D
Kicsim, ne oktass ki. Tudom miről volt szó, az után untam meg és háborodtam fel, majd töröltem olvasatlan a többit is. Nem teccik nekem viszont az, hogy te meg ennyire véded azt, akit a tévéből is csak a negatívumairól ismerhetünk meg.
Csak a pofájuk nagy. Amelyik kutya ugat az nem harap, tudod hogy megy ez.
Már mindegy. 4 db 6-s volt a száma. Csak hülyeség. :)
"Aki ítélkezik az emberek felett, annak még nem borul ettől a vállára méltóságteljes talár. Sőt!"
Szia!
Van ennek aktualitása, vagy csak úgy másoltad be?
Egy eset.
A nappalim ablaka egy játszótérre nyílik. Itt van egy padsor pont az ablakom alatt.
Este, úgy 10 után, bejön ide egy csőcselék banda, ordibálnak, isznak, lövik magukat (megtalálható másnap a tű) :(
Egyik este, szépen, kiszóltam, a lehúzott redőny mögül: Fiúk, nem lehetne egy picit halkabban?
Hát onnan lentről, akkora és olyan mocskos szájuk lett, hogy még el is szégyelltem magam helyettük.
Párom nem szólt semmit, szépen lesétált és megállt előttük...na mi lesz fiúk, elhúztok innen, vagy én hajigáljalak
ki egyenként benneteket? Szó nélkül elkotródtak. Hozzáteszem, nem kétajtós szekrény a párom...sőt..)
Elég szánalmas hogy amit az életben nincs mersze megtenni azt itt teszi meg.
A következő hsz-odba írj egy aposztrófot is majd. :)
"Aki győzni akar, az csak veszíthet, hiszen olyasmit akar, ami nincsen.
Nyerésre csak játszani lehet: sakkozni, úszni, pókerezni. Élni és cselekedni nem."
Tudod mi az érdekes? Hogy én még nem láttam hajléktalan cigányt. Max. egyet-kettőt. Az ilyenfajta diszkrimináció nem baj? Mert ez is megkülönböztetés. Hogy ők kapnak ingyen lakást meg segélyt... azon bezzeg nincs felháborodás rasszizmus miatt pedig ugyanúgy megkülönböztetés.
Egy rosszul elsült hitelfelvételm, egy nem fiatalon megélt kirúgás a melóhelyről... Sok hasonló miatt csúszhatnak le korábban jól élő emberek...
Szerintem is aggresszió ez. A mindennapi életben kis hülye kukák, és az elfojtott agressziójukat itt töltik ki. Verekedni nem tud itt, csak trágárkodni, és másokat pocskondiázni. De az aggressziója nyilvánul meg, csak más formában.
Annélkül hogy nem tudod miről szól pontosan szerintem ne mondj véleményt, mert mások reagálása nem biztos hogy a te véleményedet is tükrözi. Vagy te nem találkoztál még hülye emberrel? :) Mert a droidzóna csak azokat mutatja be.
- Fehérek közt is van, de azok nem szoktak kukát túrni akkor sem ha nincs mit enniük. -
Ezt most rögtön megcáfolom. Sajnos, sok a fehér köztük. Valami miatt, lecsúszott, hajléktalan emberek.