ha nincs is megmásítva akkor is mondjuk úgy, hogy meglehetősen elfogódott egyoldalú leírása a történéseknek.
én sem tartom sokra azt az embert. egy egoista nagyképű buta faszkalap. amolyan vizetprédikálósborivós fajta. korábbi ténykedéseibe is volt szerencsétlenségem bepillantani és már akkor se tetszett amit láttam.
szerintem ha minden hozzászólásában igyekszik kifejezésre juttatni a perverzióját, az legalább olyan bűn mint amit a kittike művel, dehát ugye mindenki más dolgokat tud tolerálni.
Na, eltűntél Virág? Már kíváncsi vagyok hogy miért hülyeség.
Megvan, elolvastam. Mondhatod miért hülyeség.
Csak találtam egy droidos témát. Nem a legszarabb, de úgy hülyeség ahogy van. Nem tudom elég-e ez neked ahhoz, hogy rátalálj, de próbáld meg.
DROID-236
2004.12.07.
blog droidzóna levrov
És hogy miért hülyeség, azt megírom akkor, ha el tudtad olvasni.
Én is elhúzok, mert adok enni a páromnak, leviszem a kutyát, aztán megyek lecserélni a mobilom. :)
Kinéztem magamnak a NOKIA 6103-ast és bele is szerettem. :) Még egy kövület, 3301-esem van. :)
Ja! :DDD Ezen már akkor is jót nevettem, amikor még a beküldött képek közt volt. :)
Most én is elmegyek egy időre.
Szia!
Nem kellett volna hogy idézz, elég lett volna ha elmondtad volna az eset lényegét meg hogy mi az ami nem igaz, de mindegy. Ebben nem értünk egyet, valószínű nem is fogunk, de kár lenne miatta összeveszni, nemigaz? :)
:DDD Ez teccik:
Az álmodozás felszabadítja a lelket, feltölt energiával, és lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyél, amit ha valóban megtennél, börtönbe jutnál.
És lassan ők lesznek többen és mi leszünk a kisebbség, mert ők szaporodnak, hiszen minnél több a gyerek, annál több a segély, a fehérek meg már meggondolják hogy ebbe a mai világba tudnak-e gyereket vállalni...
Megtettem volna szívesen, de mint mondtam, már még a kukámban sincsenek meg ezek a levelek, így fejből, meg dőreség lenne bármit is idézgetni.
A segély az más. Inkább kiutalják nekik, csak ne kelljen a siránkozásaikat hallgatni, meg egyébként is az asztalt is képesek rájuk borítani. Na ezt nem teszi meg a fehér ember....ezzel egyetértek.
Tőlem befejezhetjük a témát, de az alátámasztás érdekelt volna. Kíváncsi voltam a bizonyítékra meg arra hogy mi az ami nem igaz. Kiokosíthattál volna.
Fejezzük be ezt a témát. Sok mindent te sem tudhatsz, hogy igaz volt-e, vagy sem, így kár vitatkoznunk ezen. Én alátámasztott tényekből mertem az információim, te meg csak elolvastad és elhitted, mert hihetőnek tünik, már azért is, mert valóban sok a droid ember. Ezt használja ki tomcat és írja a hazugságait. Lehet akad köztük igaz is, de elvétve.
Én hallottam róla hogy a cigányok olykor kapnak ingyen lakást. Amúgy tudok róla hogy mi megy, anyukám a munkaügyi központban dolgozik, szóval tudok róla hogy miféle segélyeket utalnak ki.